2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 69 پست
من سر دخترم خیلی بدبختی کشیدم سختی بیمارستان دکترا میگفتن قلبش سوراخه و لگنش دررفتگی داره راه بیفته ...

قرار نيست ك همش مثل هم باشه

يكي از همسايه هاي ما دخترش صحيح و سالم تو شكمش موقع به دنيا اومدنش ماماها دستشو كشيده بودن تاندون كتفش كشش اومده بود و نميدوني بدبخت چي كشيد براي سلامتي دخترش ولي خوب ك نشد هيچي الان پنج سالشه دخترش دستش از اون يكي كوتاهتره 

دخترش ك يك سالش بود ناخواسته حامله شد

الانم پسرش سه سالشه دوتاشونم بزرگ كرد

سختي زيادي كشيد 

ولي شكر خدا ك تو دخترت سالمه اما اون بيچاره دخترش عيب دار شد سر ندونم كاري سري بي لياقت

حالا تا تو بچه ت به دنيا بياد دخترتم چهار سالش ميشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم بخدا هیچ دلی بی درد نیس اما من خواستم شما ارومم کنید بدتر شدم ک شوهرم زیر بار نمیره مطمئنم بچ ...

عزیزم انقدر مطمین نباش من سر دخترم به خاطر مشکلاتم هزار بار گریه کردم اما به دنیا که اومد مشکلاتم کمرنگ شد اون بچه با خودش کلی انرژی مثبت و برکت میاره خونتون اگر این هدیرو پس بدی به خدا انگار خودت خواستی درجا بزنی

سلام

من نمیدونم که چه تصمیمی میگیری

ولی یه لحظه خودتو بزار جای من. 

من امروز برای باردوم بچمو ازدست دادمو سقط شد. هنوز بچه این ندارم. 😔

یه لحظه به این فکر کن که شاید یه حکمتی داره. 

مادر من، منو نمیخواست (به قول خودش به خاطردوتا بچه های کوچیکش نمیخواست) 

ولی منو نگه داشت، چون منو نمیخواست تا 7 ماهگیش به هیچ کس نگفت. به هر حال 12 سال بعد از به دنیا اومدن من بچه میخواستن و خارج رحمی شد. 

الان مادرم میگه تازه حکمت خدارو فهمیدم. الان همش میگه یه وقتایی به خدا میگم ای کاش تو دوقلو بودی. 

پس به همه اینا خوب فکر کن و بعد تصمیم بگیر

منم مادرم نمی خواست برای سقطم هر کاری کرد دو تا پسر دارن هر دو ببخشید محل سگ پدر مادرم نمی زارن اما من از همه ارزوهام گذشتم کنارشون موندم حتی از خارج رفتنم گذشتم موندمو شدم سنگ صبورشون نمی تونم مثل اون یکی بچه هاشون سنگدل باشمو خودخواه 

کاش نباشم ک مرتکب گناه نشم ولی اگه باشم‌مجبورم زندگی سخت رو نمیخام ب کس دیگم‌تحمیل کنم

خوب یقین داسته باش که با اومدنش زندگیت هم عوض میشه.چرا به خدا اعتماد نمیکنی تو بیا باخدا معامله کن بگو نگهش میدارم خودت زندگیم را سامون بده.مگه برای خدا کاری داره؟؟ تو یقین کن حتما میشه.ببین خدا چه قدر بزرگه که اینهمه چیز داره از انواع میوه ها انواع کوه ها انواع نباتات وکلی چیز دیگه پس خدا ندار نیست وبخیل نیست خدا رحیمه ان شا ا.. کمکت میکنه خونه میخری ومستقل میشی.سقطش نکن عواقبش بدتره برات خدای نکرده اگه سقطش کردی وخدا اون دخترتم که سه سال زحمتشا کشیدی ازت بگیره چی؟؟ ارزشش را داره؟؟ حتی اونوقت هم نمیتونی بگی چرا اینطور شد چون خودت داری هدیه خدا را پس میزنی.روحرفامون فکر کن دوستان هم حرفای خوبی زدن امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
2790
2778
2791
2779
2792