2777
2789
عنوان

سقط بچه

547 بازدید | 69 پست

سلام دوستان

من ی روزه تاخیر دارم تو پری

خیلی کلافم

ی دختر ۳ ساله دارم اصلااا شرایط بچه دارشدن رو نداریم سخت گرفتاریم تورو خدا ندونسته قصاوت کنید

من جلوگیریم داشتم اما نمیدونم چرا همچین شده فردا میخام آزبدم اگه مثبته سقط کنم بنظرشما میزوپروستول خوبه کسی تجربشو داره؟😥😥😥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چون یه روز عقب انداختی یعنی حامله ایی ک خالا به فکر سقطشم افتادی

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اره ی خط پررنگ و ی هاله انداخته😢😢😭😭

عکسشو بزار

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
می‌دونی چقدر گناه داره بچه رو سقط کنی   بچه ک میاد  با خودش برکت میاره این کارو نکن ع ...

اخه من دخترم هنوز کوچیه شرایط زندیم شغلیم هیچکدوم ب نحوی نیس ک بتونم‌پذیرای ی بچه دیگه باشم جلوگیریم داشتم حتی اگه میگفتم اره بی احتیاطی کردم حقم بود 😥

با چی سقط کردی چن وقته عزیزم

کتک شوهر خونریزی افتادم نمیدونم قرص چی بود دوتا زیر زبان ودو تا واژینال 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
وای خوشبحالت من عاشق این فاصله سنی بچه ام عالیه سقط نازایی میاره اینکارو نکن

وای تو رو خدا ته دامو خالی نکن کم بدبخت نیستم نازا هم بشم 😢😭😭😭

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
وای خوشبحالت من عاشق این فاصله سنی بچه ام عالیه سقط نازایی میاره اینکارو نکن

نداشتن شرایط میدونی ینی جی گلم؟ننیخوام ی ادم بیاد ک تو زندگیش بلاتکلیف باشه از لحاظ مادی معنوی همه جوره اسیب ببینه میگن بچه بیاد برکتم میاره اره منکرش نیستم دخترم ب زندگیمون روحیه داد اما ی مشکلاتی هس ک بعضی وقتا من هستم ی بچه دوساله حالا نمیخام بشه خودم و ی دویاله و ی نوزاد میفهمی؟

کتک شوهر خونریزی افتادم نمیدونم قرص چی بود دوتا زیر زبان ودو تا واژینال 

خب اگه شوهرت همچین کاری کرد همون بهتر ک اون طفلک افتاد میدونی چقد برای بچه ها سخته دیدن اینچیزا حتما حکمتی بود نگران نباش عزیزدلم

وای تو رو خدا ته دامو خالی نکن کم بدبخت نیستم نازا هم بشم 😢😭😭😭

خوب چرا سقط کردی آخه الان نمیبینی کلا تو مطبا نازایی چقدر رایج و شایعه؟ خدا مفتی بی هزینه بهت داد آخه چرا؟ مردم پولها خرج میکنن بشه نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز