2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 69 پست

خیلی گریه کردم دعا کردم‌گفتم خداجون من نمیخام قاتل باشم ننیخام گناه کنم چرا پس کمکم نمیکنی یکاری کن حانله نباشم پریود شم فعلا ک خبری نیس منم ۲۲ سالمه بخدا از سختیای زندگی کم میاریم گاهی از اول رومای هودمون وایسادیم با این اوصاع مملکت ما نگین ک راحته بچه دارشدن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امیدوارم چون بیبی هاله انداخته و اینکه بهد روش ااورژانسی پری نیومده مشکوکم وگرنه ک اصلا هیچ علامتی ن ...

چندتا بی بی چک استفاده کن ب ی دونه اکتفا نکن.انشالله ک مقبت کاذبه و به ارامش میرسی.

امیدوارم چون بیبی هاله انداخته و اینکه بهد روش ااورژانسی پری نیومده مشکوکم وگرنه ک اصلا هیچ علامتی ن ...

اوايل بارداري ك علايمش اونقدري نيست ك فوري متوجه بشي

هاله انداخته باشه مطمعنن هست 

براي منم همينطوري بود اول يه خط بود بعد يه نيم ساعت شده بود دو خط

می دونی اگر سقطش کنی عذاب وجدان تا ابد همراهته من پسرمو فقط محض اینکه همدردی کنم با شوهرم چون پول ند ...

بخدا وقتی اون تیکه گوشت از رحمت خارج میشه برا زن مرگه من تا مدتها خاب میدیدم دست میزاشتم رو شکمم میگفتم حامله م 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
خیلی گریه کردم دعا کردم‌گفتم خداجون من نمیخام قاتل باشم ننیخام گناه کنم چرا پس کمکم نمیکنی یکاری کن ...

اگه شوهرت اعتياد نداره

اگه اهل خانم بازي و مسخره بازي نيست

اگه بيكار نيست و اهل كاره 

پس هر دليل ديگه بياري بهانه س

قاتل بچه ت نشو

اوايل بارداري ك علايمش اونقدري نيست ك فوري متوجه بشي هاله انداخته باشه مطمعنن هست  براي منم ه ...

اوووف چیکارکنم خدا ینی دوس داره بندش گناه کنه من ک ب هر دری میزنم خطا نرم چرا بور میخاد یکاری کنه من مرتکب گناه شم من نمیتونم از بچه نگهداری کنم نمیتدنیم شرایطشو نداریم ما اصلا خونه پدرشوهرم ساکنیم نمیخوام زندگی برای دخترمم سخت تر بشه میدونم‌عاشق بچست عاشق نوزاده فقط فکرشو میکنم ک نفس چقد دوس داره دلم‌میخاد بمیرم اما واقعا نمیشه باید بندازمش

2790
2778
2791
2779
2792