2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 69 پست

نه نكن سقطش نكن خدا خواسته تو بچه دار بشي شايد حكمت زندگيت تو بچه دار شدنت باشه

تازه بچه هاتم با هم بزرگ ميشن 

پسر من الان ١٠سالشه همش ميگه تنهام 

چهار تا سقط داشتم و نتونستم براش رفيق بيارم

الان به نظر من بهترين شرايطه ك بچه هات با هم بزرگ بشن

من الان سه روزه سقط كردم

حال روحيم اصلا خوب نيست 

سقط كردن اصلا راه حل خوبي نيست

خدایی که بچه داده خودشهم روزیش میده نیازی به یه سری پیش فعال مث ما نداره که ما بخوایم توو همه چیز تصمیم بگیریم اصلن به ماچه خدا خودش مالک بچه ی توئه اگه سقط کنی وده دقیفه بعدش پشیمون بشی هیچ راهی نداری که برش گردونی.سقطش نکن بذار بیاد وهمبازی دخترت بشه.خدا توانا تر از ایناست که بتونه یه موجود را روزی بده.ببین الان نگاه به اون دخترت بکن بببن دلت میاد بکشیش؟؟ خوب کوچولو هم بچته چون نمیبینیش راحت از کشتنش حرف میزنی.تو نخواستی ولی خدا که خواسته.پس دخالت نکن وشکرشا به جا بیار

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه شوهرت همچین کاری کرد همون بهتر ک اون طفلک افتاد میدونی چقد برای بچه ها سخته دیدن اینچیزا حتما ...

تاوانشو پس میده .فعلا من بعد یه سال داغونم اون انگار نه انگار 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
خدایی که بچه داده خودشهم روزیش میده نیازی به یه سری پیش فعال مث ما نداره که ما بخوایم توو همه چیز تص ...

من هرچی بگمم شما جای من تیستین نمیخوام بیشتر دودل کنید منو فقط کمکم کنید میدونم پشیمون شایدشم شاید عذاب وجدان بگیرم اما نمیشه بخدا حتی شوهرمم نمیخاد از وقتی فهمیده ی بند فقط میگه ن میدونم اگه بخام باز بچه دارشم شاید بهتره همینو نگه دارم یدفعه بزرگ شن ولی بخدا نمیشه 

الهي دستت بشكنه  اسم خودشونو ميزارن مرد  مردونگي به عزته واحترامه  نه به زور بازو

از اون روز به چشم یه قاتل میبینمش نمیتونم ببخشمش کینه ای ازش دارم 

من هرچی بگمم شما جای من تیستین نمیخوام بیشتر دودل کنید منو فقط کمکم کنید میدونم پشیمون شایدشم شاید ع ...

باور کن مردا به حرف ما گوش میدن.تو بشین یه کم باهاش حرف بزن بگو میخوامش واینا اونم راضی میشه.اون کوچولو الان به تو تکیه کرده چرا پناهش نمیشی.باور کن وقتی تو نخواستی وخدا داده یعنی هدیه یعنی شکر.تو رو خدا نکن این کار را

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
از اون روز به چشم یه قاتل میبینمش نمیتونم ببخشمش کینه ای ازش دارم 

بميرم برات 

حق داري به خدا 😔😔😔😔😔

من با لگد شوهرم پسرم به دنيا اومد بعد ١٠سال هنوز يادم نرفته هر چي يادم ميافته جيگرم آتيش ميگيره

خب عزیزم شاید تاخیرت علتهایی دیگه ای داشته باشه مثل کم کاری تیروئید یا بهم ریختگی هورمونها و یا استر ...

امیدوارم چون بیبی هاله انداخته و اینکه بهد روش ااورژانسی پری نیومده مشکوکم وگرنه ک اصلا هیچ علامتی ندارم اصلاااا

بميرم برات  حق داري به خدا 😔😔😔😔😔 من با لگد شوهرم پسرم به دنيا اومد بعد ١٠سال هنوز يادم ن ...

بخدا اصلا بهش حسی ندارم جز تنفر 

می دونی اگر سقطش کنی عذاب وجدان تا ابد همراهته من پسرمو فقط محض اینکه همدردی کنم با شوهرم چون پول نداشت الکی گفتم می خوای سقطش کنیم که اون گفت نه همون یه جملم باورت می شه هفت سال گذشته هنوز مثل روز اول تو گوشم مونده با اینکه حرفم از ته قلب نبود محض همدردی گفتم باز عذاب وجدانش همرامه واسه یه حرفش زنا انقدر عذاب می کشن حالا بیاد اجراشم کنه که نابود می شه طرف اینکارو با خودت نکن تا اخر عمرت زخمش تازه می مونه اون دنیا هم که میاد می گه چرا چی داری بهش بگی 

2790
2778
2791
2779
2792