2821
2789
عنوان

ناراحتم

409 بازدید | 55 پست

بچه هااا من 34 سالمه و شرایط خوب خانوادگی و تحصیلی و شغل و دارم تیپ و قیافم هم خوبه ولی متاسفانه خواستگار ندارم از یه طرف غصه ی مامانمو میخورم که نگرانمه از یه طرف یکی بهم گفته بختمو بسته ست  و مشکلی دارم بهم گفته پیگیرش باشم و حل کنم ولی من اصلا نمیتکنم به دعانویس و ... اعتقاد داشته باشم دیشب از غصه خوابم نبرد . لطفا چیزی بگین که ارومم کنه

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ب دعا نویس اعتقاد ندارم 

ولی نمیشه  از حق گذشت 

الان شرایط  ازدواج واقعا سخت شده...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من دختر خاله هام سی و شش و سی و چهار سالشونه و مجردن

ناراحت نباش

به وقتش یه مورد خوب قسمتت میشه

بعدم منتظر نشین یکی بیاد خاستگاریت

تو همه مهمونیا شرکت کن و کلاسای مختلف برو بالاخره یه آدم مناسب پیدا میشه

شاغل ک هستی دستت تو جیب خودته 

عشق دنیا رو کن 

متاهلی جز دردسر و مکافات هیییچی نداره 

اگه عقل الانمو ۱۲سال پیش داشتم هررررررگز ازدواج نمیکردم 

با اینکه همسرم خوبه زندگیمم خدا رو شکر بد نیس 

خانمها فقط نگین این حزفا چرندیاته . اخه خانمی که بهم گفت بختم مشکل داره ازم هیچ پولی نگرفته 

سوره ناس و فلق رو بخون 

معمولا علت رو نمی دونن میگن بختتو بستن

شما ک تحصیلکرده ای گوش نکن ب حرفشون

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

والا من اگه شاغل بودم اصلا به ازدواج فکر نمیکردم

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

عزیزم من دوران دانشجوییم توی خوابگاه بودم یک روز که منتطر بودم تلفن خلوت شه زنگ بزنم ..یک خانمی داشت تلفنی با یک دعا نویس حرف میزد منم کنجکاو شدم لزش پرسیدم جریانو گفت که بختشو بستن بعدم شماره رو به من داد که واسه روز مبادا داشته باشم از سر شیطنت بادو تا از هم اتاقی هام زنگ زدیم به هر سه مون گفت بختتون بسته اس..و تا نیاید انقدر هزینه نکنید باز نمیشه‌.‌من که فکر میکردم کار عممه خخخ ...به هر حال ما نرفتیم و هر سه هم ازدولج کردیم...الان واقعا شرایط لزدواج خانمها سخت شده ربطی به لین مسائل نداره..خود من دوتا دختر خاله خواهرم دوتا دختر عمم و همین تعداد هم توی خونواده همسرم میشناسم که اما تحصیلکرده و هنرمندن اما ازدواج نکردن

من دختر خاله هام سی و شش و سی و چهار سالشونه و مجردن ناراحت نباش به وقتش یه مورد خوب قسمتت میشه ب ...

کار میکنم اهله مهمونی و این چیزها هم هستن . نمیخوام از خودم تعریف کنمااا ولی هر کی میبینه میگه هم خوش قیافه ای هم خیلی خیلی خوشتیپم خیلی ورزش میکنم ولی همه ازم تعریف میکنن فقططط وقتی به من میرسه قصد ازدواج ندارن 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
2790
2823
2791
2779
2792