2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار میکنم اهله مهمونی و این چیزها هم هستن . نمیخوام از خودم تعریف کنمااا ولی هر کی میبینه میگه هم خو ...

من واقعا خودم هم موندم بخدا خواهر خودم کار میکنه خودش خونه داره...خوشگله مهربونه ولی واقعا اصلا یا خواستگار نداره یا کیس مناسبی نیست.‌پرتوقع هم نیست به خدا

بعد یکی از دوستام که زیبایی و تیپ خیلی خیلی معمولی تری داشت در فاصله ۵ سال سه بار ازدواج کرد

شما چرا خودتونو مقصر میدونید ؟

این تقصیر بی ثباتی جامعه ست ک

همه رو ترسونده ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اصلا مشکل از شما نیست کلا ازدواج خیلی کم شده شما خودت دقت کن ۱۰سال پیش چقدر تو خیابونا ماشین عروس میدیدی و شبا صدای ماشینشون میومد ولی الان همه جا سکوته خیلی به ندرت 

اکثر پسرا یا کار درست حسابی ندارن یا درآمدی که کفافه زندگی رو بده بقیه شونم که به درد نخور 

عزیزم من دوران دانشجوییم توی خوابگاه بودم یک روز که منتطر بودم تلفن خلوت شه زنگ بزنم ..یک خانمی داشت ...

خخخخخ فکر کنم من خللل شدم

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
خانمها فقط نگین این حزفا چرندیاته . اخه خانمی که بهم گفت بختم مشکل داره ازم هیچ پولی نگرفته 

عزیزم این روزا شما تنها نیستین من خیلی ها را می شناسم تنها هستن مجرد موندن توکلت به خدا باشه امیدوارم لایقت پیدا بشه هر چه زودار🙏🙏🙏

خانمها فقط نگین این حزفا چرندیاته . اخه خانمی که بهم گفت بختم مشکل داره ازم هیچ پولی نگرفته 

خب وقتی میگه مشکل داره که پول نمیگیره.وقتی میخواد باز کنه پول میگیره🤣

باور کن من یه تک دختر پولدار و همه چی تموم میشناسم اونم از خواستگار میناله 

دختر خوب و خوشگل و کارمند هم داریم اونم همینطور 

الان شرایط خیلی سخته حتی واسه اونایی که صاحب زندگین چه برسه به مجردا که تازه بخوان یه زندگی رو شروع کنن

الان دیگه آقایون با این وضعیت بد اقتصادی و آینده نامعلوم میترسن از قبول مسوولیت

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
من واقعا خودم هم موندم بخدا خواهر خودم کار میکنه خودش خونه داره...خوشگله مهربونه ولی واقعا اصلا یا خ ...

خخخخخ دقیقاااا تو دوروبر من کلی پسر سن بالاست هاااا همشون هم به من میخورن ولی قصد ازدواج ندارن بعد  یکیشون رفت با یه خانم مطلقه که یه بچه داره ازدواج کرد حسودی نمیکنمااا ولی خب فکر میکنم مگه من چی کم دارم 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم