بچه هااا من 34 سالمه و شرایط خوب خانوادگی و تحصیلی و شغل و دارم تیپ و قیافم هم خوبه ولی متاسفانه خواستگار ندارم از یه طرف غصه ی مامانمو میخورم که نگرانمه از یه طرف یکی بهم گفته بختمو بسته ست و مشکلی دارم بهم گفته پیگیرش باشم و حل کنم ولی من اصلا نمیتکنم به دعانویس و ... اعتقاد داشته باشم دیشب از غصه خوابم نبرد . لطفا چیزی بگین که ارومم کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کار میکنم اهله مهمونی و این چیزها هم هستن . نمیخوام از خودم تعریف کنمااا ولی هر کی میبینه میگه هم خو ...
من واقعا خودم هم موندم بخدا خواهر خودم کار میکنه خودش خونه داره...خوشگله مهربونه ولی واقعا اصلا یا خواستگار نداره یا کیس مناسبی نیست.پرتوقع هم نیست به خدا
بعد یکی از دوستام که زیبایی و تیپ خیلی خیلی معمولی تری داشت در فاصله ۵ سال سه بار ازدواج کرد
کلا الان خیلی ها خواستگار ندارن عزیزم.پسرها یه سریشون پول ندارن یه سری هم نمیخوان زیر بار مسئولیت برن.دور و اطرافم پر شده از دخترهای مجرد با ظاهر و موقعیت خوب
اصلا مشکل از شما نیست کلا ازدواج خیلی کم شده شما خودت دقت کن ۱۰سال پیش چقدر تو خیابونا ماشین عروس میدیدی و شبا صدای ماشینشون میومد ولی الان همه جا سکوته خیلی به ندرت
اکثر پسرا یا کار درست حسابی ندارن یا درآمدی که کفافه زندگی رو بده بقیه شونم که به درد نخور
الان دیگه آقایون با این وضعیت بد اقتصادی و آینده نامعلوم میترسن از قبول مسوولیت
در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند. بوف کور صادق هدایت
من واقعا خودم هم موندم بخدا خواهر خودم کار میکنه خودش خونه داره...خوشگله مهربونه ولی واقعا اصلا یا خ ...
خخخخخ دقیقاااا تو دوروبر من کلی پسر سن بالاست هاااا همشون هم به من میخورن ولی قصد ازدواج ندارن بعد یکیشون رفت با یه خانم مطلقه که یه بچه داره ازدواج کرد حسودی نمیکنمااا ولی خب فکر میکنم مگه من چی کم دارم