2821
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 55 پست
من واقعا خودم هم موندم بخدا خواهر خودم کار میکنه خودش خونه داره...خوشگله مهربونه ولی واقعا اصلا یا خ ...

من میفهم یه خانمه با داشتن همسر با پسری دوست میشه بعد از شوهرش جدا میشه بعدداز پنج سال زندگی با این اقا ازدواج می کنه اخانم سه سالم از پسر بزرگتره 

گلم فقط اومدم بگم یه وقت اینجا عکس مکس‌ ندی و نزاریاااااا 

که‌ مرد وقیح در کمینه 

توکل کن و از خود خدا بطلب ان شاالله که درست میشه و یه قسمت و انتخاب خوب که  هیچوقت پشیمانی درش نباشه نصیبتون بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خخخخخ دقیقاااا تو دوروبر من کلی پسر سن بالاست هاااا همشون هم به من میخورن ولی قصد ازدواج ندارن بعد & ...

آره به خدا من بارها دیدم یک همچین مواردی رو...من الان توی کار خواهر خودم موندم...اصلا نمیدونم چی قراره پیش بیاد..چقدر ازدواج سخت شده..

خب وقتی میگه مشکل داره که پول نمیگیره.وقتی میخواد باز کنه پول میگیره🤣

نمیدونم والا گفنه چون شهر دیگست کارمو انجام نمیده گفته لگردم یه کار بلد پیدا کنم ولی من نمیتونم اینجور جاها برم اخه کسی و نمیشناسم بعدش هم نمیخوام به مامانم چیزی بگم خواهر هم ندارم 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
من واقعا خودم هم موندم بخدا خواهر خودم کار میکنه خودش خونه داره...خوشگله مهربونه ولی واقعا اصلا یا خ ...

خب این شاید به این خاطر که اون خانم با همون کیسای نامناسب ازدواج کردن که خواهرتون قبولشونم نمیکنه

خب این شاید به این خاطر که اون خانم با همون کیسای نامناسب ازدواج کردن که خواهرتون قبولشونم نمیکنه

والا اخلاقاشون رو نمیدونم اما موقعیت های اجتماعیشون خوب بود هر سه تاشون...منظورم اینه مثلا اگر خواهرم بگه کسی با این خصوصیات اومده خواستگاریم میگم چه خوب..

گلم فقط اومدم بگم یه وقت اینجا عکس مکس‌ ندی و نزاریاااااا  که‌ مرد وقیح در کمینه  توکل ک ...

نه عزیز دلم فقط درد دل کردم عکس هم به کسی نمیدم .ممنون از یاداوریت لطف کردی حتما حواسممم هست 

نمیدونم والا گفنه چون شهر دیگست کارمو انجام نمیده گفته لگردم یه کار بلد پیدا کنم ولی من نمیتونم اینج ...

به هیچ وجه من الوجوه چنین جایی نرین لطفا که خیلی شیاد و خطرناکن 

بخصوص دررابطه بسته بودن بخت واینجور خرافه ها روشای سواستفاده گرانه ایم دارن

ازین افکارم دور بشین 

خیلیا رو میشناسم که وارد این فاز دعا نویسی و اینجورچیزا شدن و زندگیتشونم باختن

یک بار تجربه دراین مسیر ادمو معتادش میکنه و خرافه پرست و تا ته زندگی‌هی دنبال اینجور مسائل خواهین رفت

فردا همین شیادا میان میگن شوهرت خائنه

مادرشوهرت برات جادو کرده 

پدرشوهرت حسوده و هزار تا دروغ برای در اوردن پول‌بیشتر 

ناراحت نباش حالا ماکه ازدواج کردیم خیلی خوشحالیم وخوش میگذره بهمون

ایشالا شمام زودتر ازدواج کنی 

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
نه عزیز دلم فقط درد دل کردم عکس هم به کسی نمیدم .ممنون از یاداوریت لطف کردی حتما حواسممم هست 

فدای تو

اخه زیاد دیدم اینجا تاکسی بگه ظاهرم خوبه 

یا بگه خواستگارامو نمیپسندم یا ازین حرفا زود میگن عکس بده ببینیم😑

ان شاالله که بختت سبز باشه گلم 

والا اخلاقاشون رو نمیدونم اما موقعیت های اجتماعیشون خوب بود هر سه تاشون...منظورم اینه مثلا اگر خواهر ...

درک میکنم

ان شاالله که برای خواهرتون به وقتش یه بخت خوب و عشق ابدی سرراهش قرار میگیره 

چقد خوبه داشتن یه خواهر دلسوز 😍خداروشکر منم یکیشو دارم 😍

شاید فکر می کنند شما چون خوشگلی و کارمند سطح توقع ات ازشون بالاست.

کارمند نیستم شرکت دارم تک دخترم پدرم مهندس ه ولی خب همه میگن اروم و منطقی هستی اقایونی که دوروبرم هستن از موقعیت های تقریبا مشابه برخوردارن . تا 30 سالگی قصد ازدواج نداشتم چون نمیخواستم ایران بمونم ولی الان چهار ساله که تثمیم قطعی گرفتم بمونم ولی دریغ از یه خاستگار . البته نداشتن خاستگار دغدغم نیست اینکه بهم گفتن بختم مشکل داره ذهنمو درگیر کردم . از صبح کلی کار جلومهولی نمیتونم تمرکزکنم انجام بدمشون

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز