2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 55 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همين بودم پسر هم دورم خيلي بود واي قصد ازدواج نداشتن رفتم دعانويس گفت بستگي داري ٥٠٠ گرفت چند سا ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی لطفا

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
نمیدونم والا گفنه چون شهر دیگست کارمو انجام نمیده گفته لگردم یه کار بلد پیدا کنم ولی من نمیتونم اینج ...

عزیزم توکلت به خدا باشهه غصه نخور.. به این خرافات هم اهمیت ندهه..من فقط یه چیزیو میدونم

تا خدا نخااااد یک برگ از درخت نمیافته... این بستنو بختو.. شایدد راست باشه اما تا خداا نخاد هیچ اتفاقی نمیافته..نماز بخون دعا کن.. قران بخون از خدا بخاه که مشکلت حل بشه

البته من خودمم 28 سالمه و مجرد خودم که بخدا میگم واقعا اگر کسی قراره خوشبختم کنه خودت برام انتخابش کن..ازدواجی که باعث پیشرفت نشه و زندگی رو بهتر نکنه به درد نمیخوره از خدا بخاه کلا کسی که قراره خوشبختت کنه سر راهت قرار بده 

برای منم دعا کنین 

واین استارتر عزیزمون خوشبخت بشه به خیر  الهی اخروعاقبت بخیر بشی همین دعای ندارم جز این

ممنونم ان شالله واسه همه ی دوستان 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
کارمند نیستم شرکت دارم تک دخترم پدرم مهندس ه ولی خب همه میگن اروم و منطقی هستی اقایونی که دوروبرم هس ...

اوه..خوب همون دیگه..خیلی وقتها آقایون فکر می کنند اگر تک دختر و موقعیت خوبی داری حتما سطح توقعات بالایی داری.

شبیه این وصعیت رو من داشتم.بعد ازدواج ام خیلیها به مامانم میگفتن اگر می دونستیم شرایط اتون اینقدر ساده میگدارید ما پا پیش میگذاشتیم.من هم تک دخترم.

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.