2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر بازار کار بعضی رشته هاش.لعنتی کلی داوطلب داره

خب الان همه رشته ها بازارکار داره

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
دارو درست کنی ؟😃

اره😃 اینی که من میخوام برم اصلا دکترا عمومی نداره و نمیشه دارو خونه زد.ازمون تخصصیشه که شنیدم سخته،مهر وزارت بهداشت نداره بیشتر جنبه تحقیقاتی داره.

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
خب الان همه رشته ها بازارکار داره

مثلا؟؟شما برامن مثال بزن؟؟اگ همه رشته ها بازار کار داره چرا اینهمه ادم بیکارن؟؟

اگ اینطوره چرا طرف میره مهندسی کارشناسی میخونه میبینه کار نیس میاد تجربی کنکور میده؟؟

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
مثلا؟؟شما برامن مثال بزن؟؟اگ همه رشته ها بازار کار داره چرا اینهمه ادم بیکارن؟؟ اگ اینطوره چرا طرف ...

بله کار هست

برای همه ی رشته ها کار هست

فقط استعداد و عرضه میخواد

فقط موضوع اینه همه میخوان پزشک بشن

فکر میکنن خبریه

مگه یک مملکت چندتا پزشک میخواد؟؟

اینهمه جمعیت داوطلب تجربی

مگه چندنفر قبولی پزشکی داره؟؟

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
😒تو گرفتیش 

😳😳

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

از اینهمه داوطلب تجربی فقط تعداد کمی قبول میشه

بقیه رسما ثبت نام میکنن که صندلی ها خالی نمونه

بله کار هست برای همه ی رشته ها کار هست فقط استعداد و عرضه میخواد فقط موضوع اینه همه میخوان پزشک ب ...

عزیزم یه نفر عرضه نداره دونفر ده نفر صد نفر نه کل جوونای جامعه که بیکارن.شما خیلی خوش بینی..من خودم‌موافق پزشکی نیستم‌چون تا چن سال دیگ اشباه میشه

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
عزیزم یه نفر عرضه نداره دونفر ده نفر صد نفر نه کل جوونای جامعه که بیکارن.شما خیلی خوش بینی..من خودم‌ ...

آره اجی همین الانشم مامایی واتاق عمل اشباع شدن 😑من یکساله همش میگم مامایی حالا اوضاع اینجوره... چاره چیه ماتلاشمونومیکنیم