2777
2789
والا یه زمانی بود پزشکی و مهندسی و این چیزا ابهتی داشت حالا که از چپ و از راست از دور و از نزدیک پزش ...

😂😑آره ولی من هنوزم بااین حال مطب پزشک میرم گریم میگیره لباس سفید پزشکیشومیبینم آرزوی پوشیدن اون لباس سفیده مونده ب دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😑آره ولی من هنوزم بااین حال مطب پزشک میرم گریم میگیره لباس سفید پزشکیشومیبینم آرزوی پوشیدن اون لب ...

عزیزم بیخیال منم اولاش جوگیر بودم میگفتم میرم پزشکی الان عاقلتر شدن میگم الان برم دانشگاه تا 8سال دیگه تازه میشم پزشکه عمومی تازه بعدشم بشینم بخونم برای امتحان تخصص تازه میشم دانشحو تخصص و بعدش طرح  و تا وقتی که رو دور بیفتم یه پیرزن میشم پس کی زندگی کنم و ازدواج کنم و بچه بیارم و خوش بگذرونم؟؟؟؟؟😨😨😨😨

عزیزم بیخیال منم اولاش جوگیر بودم میگفتم میرم پزشکی الان عاقلتر شدن میگم الان برم دانشگاه تا 8سال دی ...

😂اینم هست .حالا ن پزشکی همون پرستاریشم نعمته .پزشکی بیشتر واسه مرداس زنا روحیشون لطیف تره درسای پزشکی اذیتشون میکنه داغون میشن روانی میشن 

نداره😐همه بیکارن تورشته های مهندسی ...

مثلا اونایی که تجربی بودن خیلی کار دارن؟؟

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
تربیت معلم بزن اولویتت دوست من پارسال باسه هزار تربیت معلم قبول شدتوانسانی ولی تجربی باده هزار شاید ...

نه تربیت معلم دوس ندارم ازاد یه رشته خوب حتما قبولم

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊