2777
2789

یکم استرس دارم😐اقااااا سوال منو جواب بدین دیگه امضا و اثر انگشت کارت ورود تو خونه باید بزنیم یا همونجا؟؟؟

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم استرس دارم😐اقااااا سوال منو جواب بدین دیگه امضا و اثر انگشت کارت ورود تو خونه باید بزنیم یا همو ...

همونجا

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
یکم استرس دارم😐اقااااا سوال منو جواب بدین دیگه امضا و اثر انگشت کارت ورود تو خونه باید بزنیم یا همو ...

همونجا ازت میگیرنن

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊

همونجا باس بزنی،کارتو تحویل میدی دیع پسش نمیدن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست

سلام یک عدد تجربی پشت کنکوری ام.بشدت استرس دارم..برا همتون از ته ته قلبم ارزوی موفقیت میکنم

طی تجربه ای که پارسال داشتم‌بهتون بگم سرجلسه تا دیدید سوال سخته خودتون رو نبازین.به خودتون اعتماد داشته باشین سرجلسه

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

چرا همه میرن تجربی؟؟😐

جهانگردم🌍آلمان،سوئد،نروژ،چین،تایلند،روسیه،انگلیس،آمریکا،مالزی،ترکیه،ایتالیا،گرجستان،مراکش،دبی،ویئتنام،استرالیا✈مقصد بعدی کجاست؟؟
میفهمم حالتو منم پارسال کنکور داشتم تجربی.به امید خدا قبول میشی❤

چی قبول شدی؟؟

من پارسال کنکور دادم قبول نشدم

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔