2777
2789
دو سال آینده عزیزم سنتی خیلی خوب بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جوا ...

مرسی عزیزم من فقط میتونم سنتی ازدواج کنم.

وای ۲ سال خیلی زیاده😞💔

حس میکنم رفیق بازه هیکلش درشته تقریبن یعنی قد متوسط ولی درشته یکم.

برا پیش قدم شدن این دست اون دست میکنه خیلی.

قصدش میتونه جدی باشه و بهم برسید ولی یکم طول میکشه

اقایون لطفا درخواست ندین. تو تاپیکم شرکت نکنید🙏🏻 کاربر قدیمی هستم🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲.۳ سال دیگه، ببخشید من جواب دادماگر حوصله داری اینم بگو س ازم خوشش اومده؟ پیشنهاد میده؟ کی

وای ۲.۳ سال خیلی زیاده..

اتفاقن تازه داشتم تاپیک میخونم.

وقتی تاپیک خوندم حس کردم خوشش اومده ازت ولی هنوز تصمیم جدی راجبت نگرفته.

بنظرم خودتم تلاشت بکن پیشه همین خالش بود دوس داری ازدواج کنی و.. شاید بهش پیشنهاد بده تورو

نمیدونم چی پرسیدین همه میریزن سرم منم نمیتونم جواب بدم زیاد

عزیزم فدات ❤️

پرسیدم حست چی میگه در مورد مدرسه پسرم با معلم خصوصی اش درس میخونه تا آخر

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

دو سال آینده عزیزم سنتی خیلی خوب بهش میرسم یا نه اسمش علیرضاست اسم خودم ستایشه خواهش میکنم ازتون جوا ...

دختر بگو چقد درست گفتم. و چقدش اشتباه.

عزیزم فدات ❤️پرسیدم حست چی میگه در مورد مدرسه پسرم با معلم خصوصی اش درس میخونه تا آخر

آره عشقم چرا نخونه پسر موفقی هم میشه آقا دکتر آینده میشه ها مامانش

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

دختر بگو چقد درست گفتم. و چقدش اشتباه.

همش درست

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

وای ۲.۳ سال خیلی زیاده..اتفاقن تازه داشتم تاپیک میخونم.وقتی تاپیک خوندم حس کردم خوشش اومده ازت ولی ه ...

مطمنم که بهش گفته ، خالش به تازگی ام حرفو باز کرد ولی نگفت کدوم از پسرامون خیلی ان ! ولی میدونم بهش گفنه چون یه بار پشت تلفن رک مادر بزرگش به باباش گفت بیا برو دختر فلانی رو بگیر ، واقعیت نمیفهمم هدفش چیه! اگر خوشش می اومد چرا حرفو ادامه نداد! اصلاااا گیجم

شماهم مطمنم بخت خوبی نصیبت میشه نگران نباش

آره عشقم چرا نخونه پسر موفقی هم میشه آقا دکتر آینده میشه ها مامانش

انشالله ❤️❤️❤️🤲🤲🤲میدونی دوسال نرفت مدرسه ننشت اصلا همه کار کردیم آخرین تیرمون بود پناه برخدا

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

مطمنم که بهش گفته ، خالش به تازگی ام حرفو باز کرد ولی نگفت کدوم از پسرامون خیلی ان ! ولی میدونم بهش ...

عزیزم برام دعا کن خیلیییی.

سیسی چند سالته؟ سعی کن زیاد تحت تاثیر قرار نگیری و نگران هم نباش میاد😘🌷پیش قدم میشه حسم میگه امیدوارم ک اگه مناسب هم هستید بیاد واقعا

خیلی بده تنهایی