2777
2789
حس خوبی بهم زیاد نداد ولی میرین تو رابطه سر تو کلا حسود و دعواییه خدا کنه درست باشه میرین تو رابطه م ...

امسال میرم دانشگاه یا سال دیگه ؟

نظرش دربارم چیه؟؟؟؟

سایه وار از پی خورشید روانم✨

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بپرسین به خدا من دلم نمیاد یه چیزی مینویسم بعدش دلم نمیاد

من پیامت دیدم از تایپیک رفتم الان دیدم جواب دادی همه رو چی میشه منم جواب بدی که کی حامله میشم و ایا سلامتین کامل بدست میارم

حس خوبی بهم زیاد نداد ولی میرین تو رابطه سر تو کلا حسود و دعواییه خدا کنه درست باشه میرین تو رابطه م ...

عشقم میگم فردا چیزی باعث میشه من برم سر جلسه مشاوره ک دوس پسرم هماهنگش کرده؟اخه بلاکش کردم مشاور بهم پیام داد گفتم حرفی ندارم واس گفتن

بنظرت چیزی پیش میاد ک مشاور بهم بگه وارد جلسه انلاین شو؟

یکی مخالف

عشقم میگم فردا چیزی باعث میشه من برم سر جلسه مشاوره ک دوس پسرم هماهنگش کرده؟اخه بلاکش کردم مشاور بهم پیام داد گفتم حرفی ندارم واس گفتن

بنظرت چیزی پیش میاد ک مشاور بهم بگه وارد جلسه انلاین شو؟

لطفا جواب بدع