2777
2789
عنوان

زشت بودن

184 بازدید | 31 پست

جدیدن خیلی چهرم تو مخمه از وقتی هم که میبینم هیچ جنس مخالفی منو نمیبینه گیر دادم به صورتم به این نتیجه رسیدم که واقعا زشتم هر کاری هم کنم خوشگل نمیشم تازه معمولی میشم عیبام برطرف میشه امید داشتم دماغمو که عمل کنم دیدم نه کلی ایراد دیگه هست کاش حداقل یه جای صورتم خوب بود نیاز به کاری نداش به این نتیجه رسیدم حیفه پولمو خرج این صورت داغون کنم که پسندی نداره کاش بمیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ کسی زشت نیست واقعا مخصوصا دخترا

همشون خوشگلن

بیشتر توهم خودزشت پنداری هست

ما تو فامیل هرکی هر دفعه یک جاشو دست میزنه چهره قشنگ و نازنینشو خراب میکنه میگه قبلا زشت بودم همه میگیم قبلش خیلی خوشگل و ناز بود ولی معصومیت چهره اش و با عمل های عجیب غریب از دست داد

همون عمل بینی کافیه خودت و دوست داشته باش🤍

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

عزیزم کسی قرار باشه بپسنده همینجوری میپسندتت مهم اینه دل آدم قشنگ باشه بختش قشنگ باشه

من اینقدر زیاد دیدم با چهره معمولی بخت های خوبی نصیبشون شده و سر این چیزا غصه نخور این دنیا مثل باد میگذره

ایشالا بهترین ها برات پیش بیاد

عکس

من از اوناش نیسم که خوشگل باشم اعتماد به نفس نداشته باشم بگید عه تو که قشنگی اتفاقن وقتی از نظر هیچکی قشنگ نبودم اعتماد به نفسم بالا بود دیگران کاری کردن به این مرحله برسم

خیلی ها هم هستن به این چیزا فکر نمیکنن مثل خودم

شرمنده ولی سخته قبول کنم من توی این چند سال زندگی همه جور آدمی دیدم که تهش میرسید به همون قیافه نمیدونم شایدم من زیادی داغونم که هیچکی سمتم نیومده

عزیزم کسی قرار باشه بپسنده همینجوری میپسندتت مهم اینه دل آدم قشنگ باشه بختش قشنگ باشه من اینقدر زیاد ...

مشکل اینه من معمولی نیستم تا الان هم هیچکی جذبم نشده حتی برای دوستی متاسفانه پسرا من و به عنوان یه دختر نمیبینن💔

من خودم دوران نوجوانیم خیلی زشت بودم و چاق و سبزه بعد که خیلی ناراحت شدم چند نفر بهم چیز گفتن منم رژیم گرفتم ورزش کردم لاغر شدم خیلی خوب شده همه به مامانم میگفتن دخترت چقدر خوشگله

در کل ممکنه ادم طی یک دوره به خاطر یه همچین شرایطی مثلا یکی از دوستام خیلی صورت لک و جوش داشت رفت دکتر درمان کرد خیلی خوب شده

یه روزی داییم وقتی مجرد بود اومد خونه به مامانم گفت عاشق یک دختر شدم انقدر خوشگله خوشگله هیچ کسی به زیبایی اون نیست درحالی که رفتیم خواستگاری یک دختر خیلی خیلی ساده و معمولی بود نسبت به اکثریت دخترا ماهم گفتیم خداروشکر که به دلش نشسته...

پسرعمومم همین طور به داداشم میگفت عاشق یک دختر شدم شبیه فرشته هاست... ولی کاملا برعکس بود

پس زیبایی در دید هرکسی متفاوته اونی که باید بپسنده و خدا خودش سر راهت قرار میده

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

شرمنده ولی سخته قبول کنم من توی این چند سال زندگی همه جور آدمی دیدم که تهش میرسید به همون قیافه نمید ...

خدا نگهت داشته واسه یه آدم خوبش به موقع

همیشه دید مثبت به همه چی داشته باش کارات خوب پیش میره