2777
2789
عنوان

زشت بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 31 پست
خدانکنه خواهر منم مثل تومبه پوستت برس به هیکلت برسدندونات و موهاتباکلاس باش بقیشم نباشه اوکیه

پوستم خوبه هیکلم معمولی دندونام اوکی ولی زیبا نیستم دیگه خسته شدم از فکر کردن به این که چیکار کنم خوب شم خودمم بیخیال شم دیگران میگن☹️

[QUOTE=425075753]من خودم دوران نوجوانیم خیلی زشت بودم و چاق و سبزه بعد که خیلی ناراحت شدم چند نفر بهم چیز گفتن منم رژ ...[/QUOTE

بدبختی آخه تو دوران بلوغ و نوجوانی هم نیسم امید داشته باشم🤦😂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من حالا از معمولی منظورم زشت شماست ولی به نظر من صورت زشت نداریم اگه زشتی هست توی سیرت آدماست بعدم د ...

دیگه جوری شدم حالم از هرچی جنس نره بهم میخوره که بخاطرشون انقد احساس ناکافی بودن میکنم

مشکل اینه من معمولی نیستم تا الان هم هیچکی جذبم نشده حتی برای دوستی متاسفانه پسرا من و به عنوان یه د ...

من حالا از معمولی منظورم زشت شماست ولی به نظر من صورت زشت نداریم اگه زشتی هست توی سیرت آدماست

بعدم در کل افراد اینجوری هستن وقتی یکی رو دوست داشته باشی دیگه چهره اش برات مهم نیست

عیب این دوره زمونه شده خیلی ظاهر مهم شده والا قدیما خوب بود کسی کاری به این زشته این خوشگله نداشت زندگیشونو میکردن

مگه همه باید خشگل باشن؟؟؟؟؟؟

دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.

پوستم خوبه هیکلم معمولی دندونام اوکی ولی زیبا نیستم دیگه خسته شدم از فکر کردن به این که چیکار کنم خو ...

خب برو باشگا انوامتو عالی کن

پوستتم ک خوبه

ارایش کن وسیله ارایشی برند بگیر خیلی تاثییرداره

موهاتو رنگ کن فیس فریم یا بالیاژ ببین چه رنگی بهت میاد

اگ لبات خوب نیس یه سیسی ژل لب بزن

چمیددنم برس ب خودت.

[QUOTE=425075753]من خودم دوران نوجوانیم خیلی زشت بودم و چاق و سبزه بعد که خیلی ناراحت شدم چند نفر به ...

میگم خب عیبت رو توی چی میدونی میتونی برطرفش کنی مثلا چاقی یا چهره ات لک داره یا نمیدونم دماغت خیلی ناجوره

ناامید هم نباش خیلی به خاطر یه مشکلی هست که خوشگلیشون دیده نمیشه . باورت میشه یکی از اشناهام خیلی بد قیافه بود همه به خاطر چهره اش مسخره اش میکردن دماغش بچگی ضربه دیده بود و انگار چسبیده باشه به صورتش. یه حالت پله ای داشت. خلاصه این عمل کرد از این رو به اون رو شد! یعنی چشماش که از قبل درشت بود تازه دیده میشد یا مثلا همه بهش میگفتن انگار چند تا عمل کردی گونه کاشتی و ...

و خلاصه اینقدر خواستگار و اینا هم براش پیدا میشد. الانم شوهر کرده

خب برو باشگا انوامتو عالی کنپوستتم ک خوبهارایش کن وسیله ارایشی برند بگیر خیلی تاثییردارهموهاتو رنگ ک ...

مرسی پولامو هدر نمیدم البته پولی نیس که هدر بدم امیدوارم یه جنگ اساسی بشه شهید شم راحت

میگم خب عیبت رو توی چی میدونی میتونی برطرفش کنی مثلا چاقی یا چهره ات لک داره یا نمیدونم دماغت خیلی ن ...

دماغمو عمل کردم ولی مشکل من اینه هر کاری کنم قشنگ نمیشم نمیدونم چجور بگم

بعله برای اینکه بهت توجه کنن دوست داشته باشن خوشگل نه حداقل باید معمولی که باشی

معمولی هستی

مث اکثریت آدما

خودت، خودتو زشت میبینی

دوستان لطفا درصورتی تاپیک بزنید که : نظرات مخالف رو بتونین پذیرش کنین. و اون کاربر رو به چشم دشمن نبینید.اینجا هزاران کاربر با هزاران نوع تفکر متفاوت وجود داره.