2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 26 پست
بخون تاپیکم رونظر بده فدات بشم حالم خوب نیس

عزیزم خوندم

ببین خیلی با مادرشوهرم با احترام رفتار میکنه

باهاش صمیمی نیست ولی

هر حرفی رو جلوش نمیزنه

چون کم حرفه مشکلی پیش نمیاد

چون زیاد حرفی بین شون رد و بدل نمیشه

و اینکه با شوهرش سر میزنه میرن و میان

غم و اندوه ترس و ناامیدی. و همه و همه میان و یه روز میرن اما .... امیدددددد .....امید هیچ وقت اونقدرها دور و گم نمیشه که دیگه نشه پیداش کرد.... همیشه فقط از زاویه دید خودت نگاه نکن ،زود قضاوت نکن

منم ۴ پنج سال از همه چی راحت میگذشتم ب دل نمیگرفتم جدیدا خیلی عصبی شدم دیگه قابل تحمل نیس برام شاید ...

خود جاریم مرزها رو رعایت میکنه

شوهرم رو فقط آقا صدا میکنه بعد سال ها

انقد احترام میزاره خب احترام میزارن متقابلا

غم و اندوه ترس و ناامیدی. و همه و همه میان و یه روز میرن اما .... امیدددددد .....امید هیچ وقت اونقدرها دور و گم نمیشه که دیگه نشه پیداش کرد.... همیشه فقط از زاویه دید خودت نگاه نکن ،زود قضاوت نکن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این معلومه شما هم خوبی ک از خوبیایشون میگی 🎀

فدات گلم

عزیزم خوندم ببین خیلی با مادرشوهرم با احترام رفتار میکنهباهاش صمیمی نیست ولی هر حرفی رو جلوش نمیزنه ...

مثلا منم نهار میخورم نیم ساعت یکساعت هستم و بعد برمیگردم ولی همینم حرف توشه هفته پیش مادرشوهرم به دخترم گفته بدم میاد مامانت میره زود یعنی همینم میتونه مقدمه ناراحتی باشه

مثلا منم نهار میخورم نیم ساعت یکساعت هستم و بعد برمیگردم ولی همینم حرف توشه هفته پیش مادرشوهرم به دخ ...

خودت و درگیر نکن

وگرنه حرف و حدیث زیاده

بی خیال

خب میگمچنین رفتارایی با جاریت هست ؟یا نه

ن واقعا زیاد هم بش گیر نمیدن اگه هم حرفی باشه بین شوهرش و مادرشوهرم رد و بدل میشه

برادرشوهرم از اول بش گفت تو اصلا خودتو قاطی نکن

هر حرفی بود خودم جواب میدم

چون میدونی مثلا مادرشوهر من میشینه پیش جاریم بدگویی میکنن مادرشوهر شما همینش ناراحتش میکنه یا نه ؟

ن خداییش

من مشکلم گیر دادنای زیاد مادر شوهرمه هرکار بکنی گیر میده

خودتو ننداز وسط

به شوهرت بگو اون باش صحبت کنه جوابشو بده

تو فاصله بگیر

فقط رابطتون با احترام باشه

خود جاریم مرزها رو رعایت میکنهشوهرم رو فقط آقا صدا میکنه بعد سال هاانقد احترام میزاره خب احترام میزا ...

خیلی خوبه اونجوری

من متاسفانه اولا جو زده بود و واقعا هم دوسشون داشتن ابجی داداش صداشون میکردم

روزای گذشته ک یادم میاد واقعا بهم میریزم

بعد ۵ سال دارم حریم گذاری میکنم و فاصله میگیرم