2777
2789
عنوان

دوست پسرم

140 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من عضو جدید نینی سایت هستم قبلا از گوگل اگه مشکلی برام پیش میومد میومدم تاپیک هارو میخوندم اما امروز دیگه مجبور شدم که خودم بیام مشکلمو بنویسم

من با یه آقایی دو ساله در ارتباطم خانواده های دوتامون هم میدونن و قرار گذاشتن یه ساله دیگه بیان خواستگاری من و اون خیلی تو این دو سال دعوا کردیم پنج بار هم کات کردیم اون رفته بازم خودش برگشته یه بارم تو اینستا دیدم به دوتا دختر پیام داده بود و ابراز علاقه کرده بود اما اونا جوابشو ندادن اومد خونمون کلی معذرت خواهی کرد پیش همه خلاصه به اصرار مادرم بخشیدم و اینا

من طراح لباسم براش لباس دوختم اما فقط یه بار تشکر کرد اصلا ذوق نکرد چند روزه لباساش اینجا پیشمن نمیاد ببره دیروز بهش گفتم اگه نمیای ببری ببرم بدم به داییم عموم اینا اونم عصبانی شد که تو چشت دنبال پسرات دیشب همش نفرین میکرد امروز صبح اصلا نه زنگی داده نه پیامی تا الان که من یه بار ساعت ۱۲ زنگ زدم چند باری بازم نفرین کرد گفت نمیخوامت دیگه من تا الان زنگ نزدم از صبح تا الان زنگ نزده

پسر خوبیه ولی این رفتاراش چه معنی میدن؟

شرمنده زیاد شد به راهنماییتون احتیاج دارم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همش احساس میکنم قراره بعد ازدواج خیانت کنه

خب چون قبل ازدواج خیانت دیدی عزیزم

بنظرم با تراپیست در ارتباط باش

و متاسفانه چیزی که خیلی میبینیم و میشنویم اینکه آدمی که یک بار خیانت کنه بازهم تکرار میکنه البته نه همشون ولی اکثریت همینه متاسفانه

تو کاری نکن ببین خودش میاد سمتت اگر هم اومد سرسنگین باش زیاد محلش نده و دلیل ناراحتیت رو با ارامش بگ ...

اینم بگم یه ماه پیش منو با ماشینش اورد تو کوچمون ماهم همسایه های فضول داریم مادرم میگه نمیخوام همسایه ها بفهمن در رابطه با دوست پسرم

بعد همسایمون مارو دید منو ونترلمو از دست دادم سرش داد زدم مگه خری همش میگم نرو جلو درمون و با دوسه تا فوش دیگه صدام پیش دوسه تا مرد رفت نگامون کردن ناراحت شد چیزی بهم نگفت منم پشیمون شدم کلی پیشش گریه کردم