2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه والا . بااینکه خواستگارای خیلی خوبیم داشتم فعلا زوده فقط مجردی

سر کاری هستی ؟ درس خوندی ؟

ببخشید سوال میپرسم ها ولی خیلی خیلی برام عجیبه ؟

میخوام ببینم تا ۳۰ ازدواج نمیکنید چیکار میکنید؟

اخه من هیییییییچچ تصوری از این حالت ندارم

😔چی بگم خسته ام

منم مثل تو خسته میشماااا

حتی بدتر از تو

میگم خدا تو اصلا منو نمیبینی

ولی چه میشه کرد خواهر من باید صبور باشیم و در جامعه

و از خدا بخوایم و رها کنیم انشالله نصیب تک تگمون میشه الهی صد هزار بار آمین خدایا خودت دلهای دخترای این تاپیک رو شاد بگردان

سر کاری هستی ؟ درس خوندی ؟ببخشید سوال میپرسم ها ولی خیلی خیلی برام عجیبه ؟میخوام ببینم تا ۳۰ ازدواج ...

کار میکنه درس میخونه زندگیشو میکنه ،به موفقیتاش میرسه ،ازدواج ب جز س کس چی داره؟ همون پولو خودمونم داریم درمیاریم،قدیم همه ازدواج میکردن چون شوهر خرج میداد،الان همون شوهر برای من به جز سک س چی داره!

قبله دو عالم هستم

کار میکنه درس میخونه زندگیشو میکنه ،به موفقیتاش میرسه ،ازدواج ب جز س کس چی داره؟ همون پولو خودمونم د ...

اححححححححسنت بر تو

آفرررررررررررررررررررین برتو

دقیقا درست گفتی

برای همچین دختری ازدواج فقط سر درده

سر کاری هستی ؟ درس خوندی ؟ببخشید سوال میپرسم ها ولی خیلی خیلی برام عجیبه ؟میخوام ببینم تا ۳۰ ازدواج ...

تا ۳۰ سالگی درس ، شغل ، سفر مجردی و مهمونی و عشق و حال

ارشد دارم بله شاغل بودم ولی یکسال بخاطر فوت پدرم دیگه کار نمیکنم