2777
2789
نمیدونم تو خیابون از خودم شماره میگیرن یا اونایی ک رد کردم شماره مامانمو میدن ب یکی دیگه هر کی هم می ...

بهتره خدایی. من30ام. ببینیم میگی 18واقعا. ولی خب خودمون میدونیم لامصب سن میره بالا. ایشالا موفق باشی گلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدرک دیگه واقعا بدرک دلیل نمیشه زندگی نکنم اتفاقا تا اون نیومده باید خووووب زندگی کنم ولی حیف که موق ...

اره من دیشب ارزوی مرگمو کردم باز میگم حیف قشنگیم هعع خاک تو سر این مردا میدونی دیگه نباید منتظر باشم هیچ وقت

نه بابا امیدوار باش یعنی چی خانواده درک نمیکنم. میرم ثبت نام میکنم

خونواده خوبی ندارم متاسفانه🥲یبار ازدواج کردم همسرم بخاطر خونوادم طلاقم داد.۱ماه پیشم قرار بود ازدواج کنم باز بخاطرخونوادم بهم خورد🥲🥲🥲مرد خیلی خوبی بود...خلاصه اینکه دیگه قید ازدواجو زدم

کاربری دست دونفره شباخودمم روزا خودشم🥴هرهویتی رو رهاکردم هراحساسی روازبین بردم هرخاطره ای رو دفن کردم وهر آرزویی رو نادیده گرفتم بنظرمیرسه بی نقص ترین فرصته برای زندگی کردن بدون زنجیر..چو ازین کویر وحشت ب سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا🥲

واقعنم زار زدم😂ای کاش این ازدواج وجود نداشت

شوهر آش دهن سوزی هم نیست زار بزنی وا. من ک تاپیک زدم میترسم هیچ وقت نشه بخاطر حرف مردم وگرن سی زوده سن منوتو سنی نیست

شوهر آش دهن سوزی هم نیست زار بزنی وا. من ک تاپیک زدم میترسم هیچ وقت نشه بخاطر حرف مردم وگرن سی زوده ...

ن خودمم بیبی فیسم فک میکنن دهه نودم ☹️اما من کرمو دوس دارم یه مرد بیاد تو زندگیم نیس دیگه واقعنم نیس

۳۳من کسیو ندارم هیشکی نیس براهمین نمیتونم ازدواج کنم

کجان این مردای خوب. خب هیشکی لیاقتتو نداره. حتما این نیست ک خراسانی نیستی. فعلا خاستگار نیست. ب امید خدا حل میشه

نه والا . بااینکه خواستگارای خیلی خوبیم داشتم فعلا زوده فقط مجردی

آره خدایی منم احساس نیاز نمیکنم ب متاهلی. اگ مردم دست بردارن. پسرعموم ازوداج کرده دیروز. حالا عموهام منو هی باطعنه نگاه میکنن