2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سایت ادم حواثبت نام کن کلی مورد خوب داره قانونی وزیرنظر خونواده هام هس🥲من ۳۲سالمه بخاطر خونوادم قید ازدواجو دیگه زدم

کاربری دست دونفره شباخودمم روزا خودشم🥴هرهویتی رو رهاکردم هراحساسی روازبین بردم هرخاطره ای رو دفن کردم وهر آرزویی رو نادیده گرفتم بنظرمیرسه بی نقص ترین فرصته برای زندگی کردن بدون زنجیر..چو ازین کویر وحشت ب سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا🥲

من ۳۴ سالمه کلی پیشنهاد دوستی دارم همین بعد از ظهرم خاستگار سنتیم میاد دنبالم تا برم ببینمش همه چی ب ...

عه. من دوتا تارموی سفید دیدم سال دیگ موهامم سفید میشه. خوب جوون میمونید از کجا خاستگار پبدامیشه

سایت ادم حواثبت نام کن کلی مورد خوب داره قانونی وزیرنظر خونواده هام هس🥲من ۳۲سالمه بخاطر خونوادم قید ...

نه بابا امیدوار باش یعنی چی خانواده درک نمیکنم. میرم ثبت نام میکنم

عه. من دوتا تارموی سفید دیدم سال دیگ موهامم سفید میشه. خوب جوون میمونید از کجا خاستگار پبدامیشه

نمیدونم تو خیابون از خودم شماره میگیرن یا اونایی ک رد کردم شماره مامانمو میدن ب یکی دیگه هر کی هم میبینه فکر میکنه نهایت ۲۶ سالمه عجله ایم ندارم چون مجردی بهتره

کاملا متوجهم من ازبس دیشب گریه کردم زیزچشام کبود شده ه چیزی به موقعش قشنگه

بدرک دیگه واقعا بدرک

دلیل نمیشه زندگی نکنم

اتفاقا تا اون نیومده باید خووووب زندگی کنم

ولی حیف که موقعیت مالی نمیزازه😅