2777
2789
عنوان

خیانت دیدین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 39 پست
بله خیلی راضیمهمسرم نمیدونه اصلا دوست نداشتم راجبش حرف بزنم با کسی هنوزم با خودم میگم من اون آدم قبل ...

من دوبار تو زندگیم عاشق شدم

چندسال پیش اولی رو دیدم و بازم خداروشکر که نشد

اون داره ۴۰ سالش میشه ولی هنوز پسر بچست عقل نداره هوس بازه

من با یه مرد واقعی زندگی کردم

پنجمین کاربری💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوبار تو زندگیم عاشق شدمچندسال پیش اولی رو دیدم و بازم خداروشکر که نشداون داره ۴۰ سالش میشه ولی ه ...

اره عشق اول منم بچه بازی داشت خودش خراب کرد همه چیو همسرم ۱۰۰۰ برابر بهتره با هیچی عوضش نمیکنم

تاپیک های ۲۷ ام به قبل برای من نیست لطفا هی نگین برای مشکل هایی که داشتم این کاربری رو بهم لطف کرد داد چون از ۴۰۲ عضوه❤️ متاهل👨👩👦 - مامان پسر شيطون چشم سبز💚 - تورک - عاشق چاي ☕️و موزيک و خريد و سلامتي💪 - آدم هاي خوب رد نور از خودشان به جا مي گذارند✨️ - در قلبم جايي هست که هيچ وقت ترک نمي شود؛ ايرانم ☀️

خاک بر سرش نمیگه زندگی پسرم آشوب میشه

نهههه اینقدر خرف شدن که به اینچیزا فکر میکنن....

بهش گفتم حالا که مادر شوهرت کمر بسته و داره زندگی تورو خراب میکنه...برای شوهرتم که زن دیدن.....ایندفعه اومد خونت گفت درشو برو..چنگ بنداز تو موهاش تا میتونی بکش موهاشو...تا ادب بشه...بعدش هم اگه درشدی،حداقل دلت خنک شده باشه که زدیش....

نهههه اینقدر خرف شدن که به اینچیزا فکر میکنن....بهش گفتم حالا که مادر شوهرت کمر بسته و داره زندگی تو ...

شوهرش راضیه؟

اگه شوهرش راضیه باید هم مادر شوهرشو بزنه هم پرایوت شوهرشو ببره

پنجمین کاربری💔💔💔

شوهرش راضیه؟اگه شوهرش راضیه باید هم مادر شوهرشو بزنه هم پرایوت شوهرشو ببره

آره دیگه شوهره هم راضی شده...این بنده خدا رو تو خونه سگ محل میکنه...پسرشو پُر میکنن....بهش خرجی نمیده....خانومه میگه خودشو پسرم میرن وسایا میگیرن میبره خونه ی مامانش..میپزن میخورن...من هیچی توخونه ندارم

اصلا ی وضعیه......

خدا به هیچکس قسمت نکنه.....بنده خدا پسرش هم پشتش نیست

آره دیگه شوهره هم راضی شده...این بنده خدا رو تو خونه سگ محل میکنه...پسرشو پُر میکنن....بهش خرجی نمید ...

کاش طلاق بگیره بره

طلاقشم اگه نیمده همونجوری بره فقط ازون زندگی

والا اعصابم خورد میشه میام سایت

تاپیک رو دیدی هوو اورده بود سر زنه هووعه خودکشی کرده بود؟

باور کن خس میکنم مغزم پاشیده

واقعا یه وقتایی به این نتیجه میرسم کاش سوهرمو دوست نداشتم

پنجمین کاربری💔💔💔

کاش طلاق بگیره برهطلاقشم اگه نیمده همونجوری بره فقط ازون زندگیوالا اعصابم خورد میشه میام سایتتاپیک ر ...

دیگه آدم نمیتونه بهش بگه طلاق بگیر

ولی خوب بهش گفتم....هیچ زندگی بدون مشکل نیست....ولی اکثرا بچها پشت مادرن...تو به چه امید زندگی میکنی...پسر تو که۱۰_۱۲ سالشه...صبح که از خواب بلند میشه،راهی خونه ی مادرشوهرت میشه

دیگه آدم نمیتونه بهش بگه طلاق بگیرولی خوب بهش گفتم....هیچ زندگی بدون مشکل نیست....ولی اکثرا بچها پشت ...

واااای خدایا پسرش این سنه اینجوره؟فکر کردم بزرگه

خب آره دیگه اونام آنتریکش میکنن

پنجمین کاربری💔💔💔