2777
2789
عنوان

خیانت دیدین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 39 پست
امان ازین مردا😂😂

واقعا...

جمعه ام هست...اکثر مردها خونه هستن....نهار باید آماده باشه

منم شوهرم و پسرم رفتن بیرون...صف گازوعیل....الان بیان باید گوشی رو بذارم کنار که هیچ....پرتاب کنم کنار....سفره پهن کنم

خیانت رو نباید بخشید ،اگر شرایطش رو داری حتما جداذشو چون متاسفانه بازم تکراررررر میشه،تاکید میکنم با ...

من خیانت ندیدم خدا نکنه ببینم

کلا برام سوال شده بود

نظر منم همینه غیرقابل بخشش ترین گناهه

پنجمین کاربری💔💔💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

واقعا...جمعه ام هست...اکثر مردها خونه هستن....نهار باید آماده باشهمنم شوهرم و پسرم رفتن بیرون...صف گ ...

من خونه مادرشوهرمم سر همین سرم راحت تو گوشیه

شوهرم و برادرشوهرم دارن با بچه ها بازی میکنن

پنجمین کاربری💔💔💔

واقعا واقعاسخت ترین درده خصوصا اگه دوسش داشته باشی

آره.....واقعا سخته

تو ساختمون ما ی خانواده هستن،زنو شوهر ی پسر بچه کلاس ۶

مادر شوهر خانومه اینقدر تو زندگی اینا دخالت میکنههههههه

به عروسش میگه از این زندگی درشو میخام برای پسرم ی زن پولدار بگیرم.....خانومه رو بیرون دیدم میگفت جاریم گفته برای شوهرم ی زن بیوه ی پولدار دیدن..میگفت جاریم خوبه...جاریه از زبان مادرشوهره حرف میزد

آره آخر هفته ها میایم اینجا معمولاراستش آره کلا بی حالم هم جسمی هم روحینمیدونم چرا

از مدل حرف زدنت...تایپ کردنت کاملا مشخصه

خوب ی برنامه بریز،همه با هم برین بیرون...کوهی...دشتی...باغی....بزار حالو هوات عوض بشه

یه بار دیدم ۳ سال با هم بودیم💔

خیانت کرد بهم الان ۷ سال میگذره هنوزم باورم نمیشه عکسامون خاطره هامون چشمون زدن...

گذشت ازدواج کردم باردارم همسرمم خیلی خوبه و با هیچی عوضش نمیکنم

تاپیک های ۲۷ ام به قبل برای من نیست لطفا هی نگین برای مشکل هایی که داشتم این کاربری رو بهم لطف کرد داد چون از ۴۰۲ عضوه❤️ متاهل👨👩👦 - مامان پسر شيطون چشم سبز💚 - تورک - عاشق چاي ☕️و موزيک و خريد و سلامتي💪 - آدم هاي خوب رد نور از خودشان به جا مي گذارند✨️ - در قلبم جايي هست که هيچ وقت ترک نمي شود؛ ايرانم ☀️

آره.....واقعا سختهتو ساختمون ما ی خانواده هستن،زنو شوهر ی پسر بچه کلاس ۶مادر شوهر خانومه اینقدر تو ز ...

واییییی الهی بگردمممم😭😭😭😭😭اتفاقا من به این فکر کردم

قشنگ احساس سوزش وسط سینم میکردم حتی با فکرش

پنجمین کاربری💔💔💔

از مدل حرف زدنت...تایپ کردنت کاملا مشخصهخوب ی برنامه بریز،همه با هم برین بیرون...کوهی...دشتی...باغی. ...

اتفاقا گفتن بریم باغ آخر هفته حوصله نداشتم

الان دارم میرم بیرون یه قدمی بزنم

پنجمین کاربری💔💔💔

یه بار دیدم ۳ سال با هم بودیم💔خیانت کرد بهم الان ۷ سال میگذره هنوزم باورم نمیشه عکسامون خاطره هامون ...

ای وااای

الان راضی ای از زندگیت؟همسرت میدونه؟

پنجمین کاربری💔💔💔

ای وااایالان راضی ای از زندگیت؟همسرت میدونه؟

بله خیلی راضیم

همسرم نمیدونه اصلا دوست نداشتم راجبش حرف بزنم با کسی هنوزم با خودم میگم من اون آدم قبل خیانت و دوست داشتم بعد کارش ازش متنفر شدم ولی کلی خاطره خوب مونده ازش💔

تاپیک های ۲۷ ام به قبل برای من نیست لطفا هی نگین برای مشکل هایی که داشتم این کاربری رو بهم لطف کرد داد چون از ۴۰۲ عضوه❤️ متاهل👨👩👦 - مامان پسر شيطون چشم سبز💚 - تورک - عاشق چاي ☕️و موزيک و خريد و سلامتي💪 - آدم هاي خوب رد نور از خودشان به جا مي گذارند✨️ - در قلبم جايي هست که هيچ وقت ترک نمي شود؛ ايرانم ☀️