2777
2789
عنوان

فستینگ و لاغری 🙋🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 64 پست
چند روز تو هفته میگیری؟هر روز؟

اره هر روز میگیرم

اصلا میخوام لایف استایلم باشه

کلا برای سلامتی عالیه جز لاغری

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی یا حس کنم اصلا به حرفت فکر نمیکنی جوابتو نمیدم 👋

من هستم

پس اگر موافقی منشنت میکنم هر پنج روز ی بار همینجا گزارش بدیم

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی یا حس کنم اصلا به حرفت فکر نمیکنی جوابتو نمیدم 👋

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم روز ۶ رژیمم یکم راجب رژیم توضیح میدی چطوریه

عزیزم رژیم فستینگ ۱۶ ۸ ( البته ساعت های دیگرش هم هست ولی من این رو گرفتم) خیلی ها با ۱۰ ساعت فست شروع میکنن.

۱۶ ساعت فستی در این تایم هیچ گالری استفاده نمیکنی میتونی نوشیدنی بدون کالری دم نوش چای قهوه و اب بخوری بقیه تایم رو ۸ ساعت دست خودته ولی پر خوری نکنی

میشه بگی چجوری میگیری؟ من چندروز گرفتم ولی وزنم ثابت موند.راستی ورزشم میکنی همراهمش؟

نه راستش فعلا ورزش نکردم آخه مریض بودم

ولی حتما پیاده روی رو بهش اضافه میکنم

۱۶ ساعت فست هستم فقط نوشیدنی بی کالری مثل آب قهوه چای

۸ ساعت میتونی بخوری حتی من فک کنی ۸ ساعت خیلی رعایت کردم نکردم ولی به زودی مصرف پروتیین رو بیشتر میکنم در اون ۸ ساعت و قند رو کمتر

من با رژیم سالم خوری ۱۲ کیلو کم کردم ،الان ۶۶ کیلو هستم به نظرم کم کردن غذا و حذف قند و شیرینی و چربی خیلی خوب جواب میده

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خب منم هستم. ۸۷ هستم. چیا میخوری تایمی ک فست نیستی

پس همینجا هر پنج روز گزارش بده عزیزم باشه ؟

من با صبحانه شروع میکنم

حتی راستش رعایت زیاد هم نکردم مثلا شیرینی مصنوعی هم خوردم کم و بیش که با جلو رفتن کمش میکنم

شام هم نمیخورم چون دیگه اصلا نمیرسه تو برنامه 😁به زودی پیاده روی هم بهش اضافه میشه

نه راستش فعلا ورزش نکردم آخه مریض بودم ولی حتما پیاده روی رو بهش اضافه میکنم ۱۶ ساعت فست هستم فقط نو ...

مثلا اینجوری میشه ک از ساعت ۱۲ تا ۷ شب بخورم ۷ شب ب بعد تا ۱۲ ظهرفرداش چیزی نخورم؟ ولی آب و نوشیدنی های بدون قند بخورم.

و اینکه تو اون چندساعتی ک میشه خورد هرچیزی نمیشه درسته؟ باید رژیمی باشه؟

چقد خوب کم میکنی. من هفته ای ۸۰۰ گرم بزور کم میکنم

فست امتحان کردی؟

فقط یه سوال میشه یه شب از ۸ شروع کنی یه شب ۱۰؟ینی تایمش دست خودمونه یا باید مشخص باشه همیشه؟

ببین تایمش دست خودته ولی این کارو کنی خوب ۱۶ ات میشه مثلا یک شب ۱۹ ساعت فست

بهتره ثابت باشه

ولی فورسی نیست

من با رژیم سالم خوری ۱۲ کیلو کم کردم ،الان ۶۶ کیلو هستم به نظرم کم کردن غذا و حذف قند و شیرینی و چرب ...

آفرین عالی کم کردی 🙋🏻♀️

قطعا همین طوره من برم جلو میخوام قندم هی کم و کمتر شه

ولی در کل فستینگ اصلا برای سلامتی هم عالیه کلی مقاله به روز ازش هست تقریبا بافت عضله کاملا سالم میمونه بر خلاف خیلی رژیم ها