2789
عنوان

نامزدم ...

757 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها من تازه عضو شدم ازتون كمك ميخوام راستش من حدودا ي ساله ك عقد كردم چهار ماه بعد عقدم جاريم بهم گفت ك نامزدم قبلا يكي از دختراي همسايه رو خ دوست داشته و چند سالم ب پاي هم نشستن،من چند هفته پيش پ...د بودم و حالم خ بد بود رفتيم دكتر از اسم و فاميليش شك داشتم ك اين همون دخترهمسايه باشه ولي وقتي رفتيم داخل از سلام عليكي ك باهم كردن و بعدش راجع ب اين ك ميخواست تخصص شركت كنه حرف زدن چيز بدي نميگفتن و اون خانومم اصلا حركت بدي نداشت ك من بدم بياد خ معمولي برخورد كرد و نامزدمم همينطور ولي حالم خ خ خ بدتر شد،دختره خوب بود قد بلندي داشت وگندمي بود و چشم و ابروشم خوب بود دركل چهره خوبي داشت و تپلم بود اينارو ب دور از هرگونه حسادت و تنفري ميگم،تازه درسش تموم شده بود و طرحشم گذرونده بود ولي ازدواج نكرده بود،حلقه نداشت من از خواهرشوهرمم پرسيدم ك همچين چيزي بوده يا نه اونم تائيد كردو همون حرفاي جاريمو زد نامزدم وقتي برگشتيم رفت تو فكر وحرفي نزد حتي چند بار اهنگ ابرميبارد شجريانو گوش داد،منم راستش ميترسيدم چيزي بگم جاريم گفت باباي دختره مخالف سرسخت بوده انگار ك بعدش ديگه پدرشوهرمم مخالفت ميكنه و بخاطر همين بهم نميرسن،تا قبل از ديدن اون دختره نامزدم قرار بود بريم ي شهر ديگه اي ك يكي از خواهراش زندگي ميكنن واس زندگي و اونجا مطب بزنه ،حتي دنبال كاراشم بود و چند جا رفته بود مطب ديده بود ولي وقتي دختره رو ديده ميگه همينجا ميمونيم و اونجا ب درد نميخوره و اينجا من داره درامدم بيشتر ميشه ولي فك ميكنم داره بهونه مياره چون تا دختره رو ديده اين حرفو ميزنه،من چيكار كنم اخه چند هفتس ماتم گرفتم و بيخودي گريم ميگيره من با كلي اميد و ارزو اومدم تو زندگيش ولي الان همه چيزم ب همه ريخته

راستش دختره هم از سواد و هم خانواده خ خوبه قيافشم خوبه،از من بهتره... بنظرتون چيكار كنم با كي حرف بزنم توروخدا بهم بگيدچيكار كنم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا نمیگذره   از کسیکه 

باعث دلسردی  رابطه ی  یه زن و شوهر  میشه

فقط تونستم  همینو بگم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شما قرار نیست کار خاصی بکنی و حساسیت زیادی از خودت نشون بدی یک چیزی بوده تموم شده و رفته  اصلن به روی شوهرت نیار و موضوع بزرگ نکن اگر قرار بود اهمیت بده شوهرت نمیومد خواستگاری شما پس به هیچی فکر نکن و اصلن به روی شوهرت نیار 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

مردا زنشون رو بیشتر از همه دوس دارن و دخترای دیگه به چشمشون نمیاد.

البته که غصه دار شده همسرت، به هر حال هرکسی یه زخمایی داره توی زندگیش.

ناراحتی شوهرت به شما آسیبی نمیزنه.

فقط درکش کن و خودتو بزار جاش.

مردشور جاریتو ببرن که اومده بددلت کرده😞بنظرم بهش فک نکن اگه بخوای رو این موضوع کلیک کنی کم کم باهاش سر بحث با نامزدت میفته ممکنه دعوا باهاش راه بندازی و بشه یکی از معضلای زندگیت درحالیکه اگه واقعا نامزدت نمیتونست فراموشش کنه هرجور که شده بود باهاش ازدواج میکرد!تو اینو فراموش کن و اگه بازم‌گفت بگو گذشتش ب خودش مربوطه مهم الانه ک عاشق منه!