2789
عنوان

نامزدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 48 پست
من از بچگی عاشق پسر همسایمونم اونم همینطور.. اصلا باهم بزرگ شدیم.. خیلی سال بود ک میخواستیم ازدواج ک ...

هر جوري شده بهش برس ك بعدا با فكر كردن ب همديگه كسي كهمياد تو زندگيتون عذاب نكشه

کاشکی با نامزدت صحبت کنی ب نظر من بهتره  چون هیچکس جز نامزدت تو این شرایطی ک داری نمیتونه آروم ...

پرسيدنشو دوست نداشتم،با خودم ميگفتم اين همه درس خونده حتما تو دانشگاه ازكسي خوشش ميومده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر جوري شده بهش برس ك بعدا با فكر كردن ب همديگه كسي كهمياد تو زندگيتون عذاب نكشه

ب نظر من شوهرت اصلا عاشق اون دختره نبوده فقط ازش خوشش میومده و وقتی جور نشده اصلا براش مهم نبوده. چون عشق من بهم میگه اگ جور نشه تا اخر عمرم ازدواج نمیکنم. باور کن اصلا امکان نداره ادم عاشق یکی باشه بعد بره با یکی دگ عروسی کنه.. دایی من عاشق دختر داییش بود الان داییم 40سالشه ازدواج نکرده و نمیخوادکنه. اما دختره رفته 2تام بچه داره. مردی ک عاشق بشه دگ نمیتونه با یکی دگ ازدواج کنه. شوهرتم عاشق نبوده باور کن. ازش بپرس چقدر دوستت داره.. عشقی ک بین زنو شوهر به وجود میاد خیلی قویه.. بچسب ب شوهرتو انقدر خوبی کن ک جز تورو نبینه. 

ب نظر من شوهرت اصلا عاشق اون دختره نبوده فقط ازش خوشش میومده و وقتی جور نشده اصلا براش مهم نبوده. چو ...

ميدوني خيلي حس بديه ك كنار من باشه ولي فكرش باهام نباشه ،حتي اگه عاشقشم نباشه واس من سخته ك جاريم بياد بهم بگه يكي ديگه رو ميخواسته و خواهرشم تائيد كنه و اخرش خودش جلوي من ب يادش اهنگ گوش كنه...من نميدونم چطور مشكلمو حل كنم