2789
عنوان

نامزدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 48 پست

اگه قرار بود بهم برسن که دیگه به خواستگاری شما نمیومد و با شما عقد نمی کرد. گذشته ها گذشته. ودر مورد تو فکر رفتنشم طبیعیه بلاخره خاطره براش زنده شده اما به مرور زمان حتی یادش میره نسبت به کسی حسی داشته. من عاشق یکی دیگه بودم ولی با همسرم ازدواج کردم و حالا با تمام وجود دوسش دارم با هیچ چیز تو دنیا عوضش نمکنم. اونم همینطوریه. یه کمی رو اعتماد به نفست کار کن رو چه اصولی می گی اون بهتره سعی کن بهترین باشی و بهترین ببینی خودتو که همه از دید خودت میبیننت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه قرار بود بهم برسن که دیگه به خواستگاری شما نمیومد و با شما عقد نمی کرد. گذشته ها گذشته. ودر مورد ...

راستش از اين ك همسايشونه ميترسم،از اين ك هنوز ب فكرشه و ازش ميپرسه تخصص شركت ميكنيد يانه حتما شركت كنيد ميترسم از اين ك بابت رفتنمون نظرش عوض شد ميترسم از اين ك چند بار ي اهنگو جلوي من گوش داد و صددرصد بيادش بود ميترسم 

نامزدم خ جدي و مغروره و خ كم با يكي گرم ميشه ولي با اون خانوم گرم شد و درد من از يادش رفت

راستش از اين ك همسايشونه ميترسم،از اين ك هنوز ب فكرشه و ازش ميپرسه تخصص شركت ميكنيد يانه حتما شركت ك ...

نگران نباش اگه باهاش گرم گرفته بخاطر بحث مشترکشون بوده. اون خانم هم قراره تخصص قبول بشه و معلوم نیست کجا بره. به نظر من چیزی برای نگرانی وجود نداره مهم اینه که شما باهاش ازدواج کردید و ایشون فقط یه خاطره هستن. 

اگه نبینه دختره رو از سرش میپره

چطوري اخه اون پزشكه و نامزدم دندون پزشك اگه اينجا باشيم صددرصد همو ميبينن بالاخره مريض ك ميشن،اينجام نباشيم همسايه ان هربار بره خونه مادرش خاطره هاش زنده ميشن...

چطوري اخه اون پزشكه و نامزدم دندون پزشك اگه اينجا باشيم صددرصد همو ميبينن بالاخره مريض ك ميشن،اينجام ...

منظورم همونه باید بری جای دیگه 

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊

من از بچگی عاشق پسر همسایمونم اونم همینطور.. اصلا باهم بزرگ شدیم.. خیلی سال بود ک میخواستیم ازدواج کنیم اما نمیشد هزارتا سختی و مشکل پیش اومد.. تا اینکه اومد خواستگاریم ... بابام سخت گرفت بازم نشد.. ولی بازم قراره بیاد.. 

ولی اگرم نشه و جداشیم و اون بره با ی دختر دگ ازدواج کنه من هیچوقت دگ بهش فکرم نمیکنم.. ممکنه از غصه بمیرم ولی اگ خوشبختیش با اون باشه من راضیم. 

مطمئن باش شوهرت اونو فراموش کرده ک اومده با تو ازدواج کرده و اگ دیده و گرم گرفته طبیعیه. دختره هم فراموشش کرده چون اگ هنوز دوسش داشت نمیتونست باهاش گرم بگیره فقط میتونست اشک بریزه و دستوپاش بلرزه. 

نگران هیچی نباش ب شوهرت محبت کن تا باز اونو از یادش ببره. 

کاشکی با نامزدت صحبت کنی ب نظر من بهتره 

چون هیچکس جز نامزدت تو این شرایطی ک داری نمیتونه آرومت کنه .......

بعد اینکه امده بود خواستگاری یا بعدش اصلا ازش نپرسیدی ک مثلا جا دیگ خواستگاری رفته یا ب کسی علاقه ای داشته

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤