2789
عنوان

نامزدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 48 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بجاریت بگوخوب چکارکنم اگه میخواستش میرفت میگرفتش 

جاريم اصلا واسم مهم نيست الان شكي افتاده به دلم خ خ اذيتم ميكنه راحت ميشه فهميد ك نامزدمم با ديدن اون خانوم حتي دلش نميخواد از اينجا بريم تا قبل از اين ماجرا دغدغه اش اين بودش ك از اينجا بريم و خ زود بره مطب بزنه ولي الان همه چي ١٨٠درجه عوض شد و همه ي حرفاشو پس گرفت...اين منو ميترسونه

اگه همسرتو راضی کنی ازون شهر برین خیلی بهتره..در کل بیشتر به خودت برس و رفتارای جذاب از خودت نشون بده شوخ و شنگ باش جوریکه همسرت وقتی باهاته خیلی بهش خوش بگذره و شاد باشه‌.رابطه عاطفی و ج ن س ی خوبی باهم برقرار کنین...خلاصه کار از محکم کاری عیب نمیکنه عزیزم.

جاريم اصلا واسم مهم نيست الان شكي افتاده به دلم خ خ اذيتم ميكنه راحت ميشه فهميد ك نامزدمم با ديدن او ...

نه چیزی نیست نگران نباش مگه همه روقولی که میدن عمل میکنن شماهم داری بدفکرمیکنی یکم بگذره میفهمی که داری اشتباه فکرمیکنی

جاريم اصلا واسم مهم نيست الان شكي افتاده به دلم خ خ اذيتم ميكنه راحت ميشه فهميد ك نامزدمم با ديدن او ...

اگه میخواستش۱۰۰درصد به دستش میاورد نگران نباش

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
تکلیف چی رو معلوم کنه هنوز هیچی نشده

چون هیچی نشده بره صاف و صادق از خودش بپرسه تکلیفش معلوم شه تا اینکه بعد یه بچه اونایی که رو دلش مونده بریزه بیرون

🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄

نگران نباش بجای گریه کردن محبت کن به شوهرت با حرفات رامش کن. آقایون بسیاااااااار شبیه بچه ها هستن. با محبت نرم میشن خام میشن فقط سیاست داشته باش و حتما یادت نره که به خودت برسی زیاد 

دختر عزیزم عاشقانه دوستت دارم امیدوارم برات مادر خوبی باشم. خدایا مواظب دختر کوچولوم باش