2777
2789
عنوان

زندگی در تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 25521 بازدید | 111 پست
خانومای محترم خواهش میکنم با اخلاق یکی دو نفر پرونده ی ترکها رو نبندین و بهشون تهمت بد اخلاقی نازنین ...

قضاوت کلی نکردیم 

اولشم گفتم ادماش خوبن اما با غریبه ها ی جوری ان 

من دوست ترک زیاد داشتم تو کرج اما تو تبریز رفتارشون فرق داشت

مطمعنم یه عالمه دوست پایه و خوب پیدا میکنی.

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگن اما ب ترکی صحبت نمیکنم چون حساسیت زیاد و الکی ب زبونشون دارن منم همه جا ب زبون خودم ص ...

طرز حرف زدنت اصلا جالب نیس😐تو خودت حساسیت بیخود نسبت به زبونش که فارسی باشه داری که تو شهر ما که ترکیم اصرار به فارسی حرف زدن  داری😀😀😀😀😀😃😃😃

اتفاقا من نمیدونم چرا میگین با فارسا بدن تا حالا من 1بارم ندیدم کسی چیزی بگه شاید شما چون متوجه نمیشین فکر میکنین توهین کردن.الان ترکا خودشون ماشاالله الکی فارسی حرف میزنن دختراشون.خیلی جای خوبی برای زندگیه تبریز یعنی جوش کلا مثبته در مقایسه با خیلی شهرای دیگه.

1 چیزی هم که هست واقعا بعضیا نمیتونن فارسی رو درست حسابی صحبت کنن واسه همین فارسا احساس میکنن بهشون توهین شده ولی اینطور نیست.چون وقتی بلد نیست چیکار کنه؟!

طرفاي ائل گلي ميتونين با بودجه متوسط خونه بگيرين

يا ويلاشهر

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
طرز حرف زدنت اصلا جالب نیس😐تو خودت حساسیت بیخود نسبت به زبونش که فارسی باشه داری که تو شهر ما که تر ...

ناراحت نشو دوستم

😊😊😊

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

فک نکنم در این حد که بچه ها بگن بد باشیم.....

😐😐😐دیگه وقتی یکی عصبانی میشه فارس و ترک و لر نداره.....همه فحش میدن و بد رفتاری....اصلا اینجوری نیست ادم بی فرهنگ هم همه جا داریم....

سعی کن طرفای ولیعصر خونه بگیری تا راحت تر باشی....یا رشدیه..... 

یکی دوتا منطقه‌هم هستن کنه نباید زیاد بری و بیای.....چون هم از نظر فرهنگ پایین هم ادب هم اعصاب .... 

والا ما هرچی استاد پروازی داشتیم عاشقمون بودن میگفتن هیچ جای ایران بچه هاش به مودبیه شما نیس....نه که تعریف الکی کنن واقعا میگفتن....

تو کانالاشون تعریفمو میکردن....فک نکنم اینجوری که یه سری از دوستان گفتن بد باشیم....فقط اسممون بد در رفته....مثله اسم مادر شوهر....هرچی بگیم فک میکنن از رو قصد بوده و اینا....

و اینکه باید به اب و هواش عادت کنی...

یهو دیدی تو بهار برفی بارید که به عمرت ندیدی 😐😐😐یا یه روز داغ زمستونی داشته باشی....

یا‌تو یه روز هر ساعت یه هوایی داشته باشه 😂😂

اتفاقا من نمیدونم چرا میگین با فارسا بدن تا حالا من 1بارم ندیدم کسی چیزی بگه شاید شما چون متوجه نمیش ...

اره دقيقاا

نميتونن خوب فارسي صحبت كنن به همين دليله

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
اتفاقا من نمیدونم چرا میگین با فارسا بدن تا حالا من 1بارم ندیدم کسی چیزی بگه شاید شما چون متوجه نمیش ...

👍

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒
قضاوت کلی نکردیم  اولشم گفتم ادماش خوبن اما با غریبه ها ی جوری ان  من دوست ترک زیاد داشت ...

تو همه جا هر آدمی هست و تبریزیا غیرت دارن ولی من والا ندیدم کسی جواب سلام منو نده از آقایون😞😞😞😞😞😞

دیگه اینکه تو مهدکودک هم با بچه ها ترکی, صحبت میکنن؟ 

ببین من با پسرم از اول ترکی صحبت کزدم ولی الان عالی فارسی هم صحبت میکنه و همش رو از مهد یادگرفته.اصولا فکر کنم تمام مهد ها فارسی صحبت میکنن البته ممکنه وسط ترکی هم صحبت کنن.

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.
یه مدت (5 سال)تبریز بودیم،زعفرانیه،کوی میرداماد بنظرم بهترین جای دنیاس تبریز،عاشقش میشی

مام زعفرانيه ايم