2777
2789
عنوان

زندگی در تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 25521 بازدید | 111 پست

من و همسرم حدود یکسال و نیم هست که ساکن تبریزیم و هر دو غیر ترک هستیم.بخاطر شغل همسرم اینجا اومدیم. تبریز شهر صنعتی هست.در کل آب و هوای خوبی داره. زمستون هاش خیلی سرده. امکانات رفاهی خوبی داره.

مردم تبریز کلا به اصالت شون علاقمندن. اینو نه تنها از زبان بلکه از معماری شهر و عادت غذایی شون هم میشه فهمید.

دایره لغات فارسی شون به نسبت محدود تر از یک فارس زبان  هست. استفاده از صفت تفضیلی( مثلا بهتر) براشون سخته. از زبان ترکی استفاده میکنن مگر زمانی که بخوان با یک فارس هم صحبت بشن. معماری خونه ها اکثرا آجر تماس. و غذای مورد علاقه شون دیزی هست. 

دور بودن از خونواده یکم ناراحت کننده ست وگرنه همه جای ایران سرای من است. 

اول اینکه سعی کن جای خوبی خونه بگیری. یکم هم ترکی یاد بگیری خوبه. من تبریزی هستم هر چی میخوای بپرس ...

سلام تبریزی ها شاید۷۰-۸۰درصدشون اینجورکه میگن با فارسها بدنباشن ولی همون ۲۰-۳۰درصدباعث میشن یه فارس حس انتقامجویی بهش دست بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر بزرگیه امکاناتشم خوبه  مردمش خوبن  اما من به خاطر فارس بودنم خیلی اذیت شدم خیلی بی م ...

کاملا درست ميگن ایشون

منم تبریز زندگی میکنم واقعا درصد زیادی شون به چشم دشمن به غیر ترک ها نگاه میکنن

خب مام نمیتونیم خوب ترکی صحبت کنیم  زبان رسمی این کشور فارسیه نباید کسی بخاطر فارسی حرف زدنش ...

دوستان تبریزی منم ساکن تبریزم و حرف های این خانوم رو تایید میکنم

همه شهر اینطور نیستن ولی خب متاسفانه درصد زیادی این مدلی هستن

من آدمای خیلی شریف تبریز زیاد دیدم و همیشه براشون دعای خیر میکنم ولی خب در مقابل افرادی که غیر ترک ها رو میسوزونن هم متاسفانه زیاده

دوست عزیز شما رفتین تبزیز؟  میشه از وضعیتتون بگید؟  ما هم داریم منتقل میشیم یکم نگرانم چ ...

منم تبریزم

جای خوب خونه بگیری جای نگرانی واسه بچه هات نیست

خودت بیشتر احتمال داره اذیت بشی