2777
2789
عنوان

زندگی در تبریز

25521 بازدید | 111 پست

تبریزیای عزیز

ما قراره منتقل بشیم شهر شما

یکم استرس دارم

مسافرت اومدم تبریز ولی خب زندگی فرق میکنه

یکم صحبت میکنین برام

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبونشونو یاد بگیر حتما من یه رگم تبریزیه ولی زبونشونو بلد نیستم چندبار دیدمشون خیلی باهام بد رفتار ...

خیلی سخته چجوری یاد, بگیرم

😩😩

شهر بزرگیه امکاناتشم خوبه  مردمش خوبن  اما من به خاطر فارس بودنم خیلی اذیت شدم خیلی بی م ...

اخی

واسه چی اخه

اخی واسه چی اخه

نمیدونم چرا اینجوری ان 

من حتی اموزشگاه رانندگی ام ک رفتم گفتم فارسم تو کلاس همش ترکی میگفت و چندبار فهمیدم مسخرم کرد 

چقد اونموقع ها دلم شکست خیلی تنها بودم و هستم تو این شهر 

زبونشونو یاد بگیر

شهر بزرگیه امکاناتشم خوبه  مردمش خوبن  اما من به خاطر فارس بودنم خیلی اذیت شدم خیلی بی م ...

واقعا اينطوري نيسيم😐

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
نمیدونم چرا اینجوری ان  من حتی اموزشگاه رانندگی ام ک رفتم گفتم فارسم تو کلاس همش ترکی میگفت و ...

😢😢😢😢

الان یاد گرفتی شما؟ 

اول اینکه سعی کن جای خوبی خونه بگیری.

یکم هم ترکی یاد بگیری خوبه.

من تبریزی هستم هر چی میخوای بپرس تا جواب بدم

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.
😢😢😢😢 الان یاد گرفتی شما؟ 

اهل كجايي خودت عزيزم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️