ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دوره دانشجوییم تبریز بودم و با اینکه فارسی صحبت می کردم اما خیلی هم برخورد خوبی داشتند حتی استادها هم بخاطر من و یه همکلاسی دیگمون که کرد بود فارسی تدریس میکردن و بعداز ۹سال هنوز هم با دوستان تبریزیم ارتباط دارم،شهر بزرگ و با امکاناتی هست درکل مردم و شهرش کمی خشک هستند اما نه اونجور که خیلی اذیت شی
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
ببین واقعا بستگی به پولتون داره جای خوب تبریز ولیعصر و جاده شاهگلی و الهی پرست هس که میشه گف منطقه خوبیه.بستگی داره چتد متری خونه بخوای ولی کم کم باید حدودا ۳۰ تومن رهن و ۲ تومن اجاره در نظر داشته باشی برا این منطقه ها.
ای کاش به جای اینکه اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم سعی کنیم که انسانیت ،معرفت ،دوستی و حتی محبت رو اشاعه بدیم.