2777
2789

برای درمان بزرگ شدن قلب ابتدا از درمان‎های غیردارویی و رژیم غذایی کم نمک و کم چرب استفاده می‌شه و در مراحل بعدی درمان‏های دارویی و تکمیلی توسط پزشک متخصص انجام می‌گیره

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️
الان ندارم ولی میتونم تا فردا بفرستم خدا کنه چیزی نباشه من همههههههه وجودم بابامه

منم همه وجودم مادرمه که قلبشون بزرگ شده

علتش رو بهم بگید میتونم بهتر نظر بدم

اصلا هم نگران نباشید بسیار خوش خیمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این استیکر که ارسال کردید مفهومش چیه

🤔🤔🤔 يعني چه؟😂 منظورتون چيه؟😂😂😂😂

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️
🤔🤔🤔 يعني چه؟😂 منظورتون چيه؟😂😂😂😂

این سوالی بودکه من ازشما داشتم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
منم همه وجودم مادرمه که قلبشون بزرگ شده علتش رو بهم بگید میتونم بهتر نظر بدم اصلا هم نگران نباشید ...

بخدا اصلا نگفته دکتر فقد حدوده ۶ماهه هی میگه شونه طرف چپم درد میکنه تا گردن آ این درد مداوم شد دستاشم ورم میکنه الان یکی گف شاید از قلبش باشه رفتیم دکتر قلب گف بله قلبش بزرگشده اصلا براش دلیل نیوورد

این سوالی بودکه من ازشما داشتم 

يعني چي اخه😐 منظورم از فرستادن👈🏿 😑👉🏿؟ 

هيچي ميخاستم نقطه نباشه اينو گذاشتم😐 بايد منظور خاصي داشته باشم؟😐😂

منم همه وجودم مادرمه که قلبشون بزرگ شده علتش رو بهم بگید میتونم بهتر نظر بدم اصلا هم نگران نباشید ...

خدا برامون نگهشون دارن همه زندگی و جونم براشون میتپه 

سن كه رسيد به پنجا ، فشار مياد به چندجا...😂😂😂

والا من 25 سالمه و امروز با اکوی قلبم متوجه بزررگ شدن قلبم شدیم 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
والا من 25 سالمه و امروز با اکوی قلبم متوجه بزررگ شدن قلبم شدیم 

سلام شما بعد از اینکه فهمیدید قلبتون بزرگ شده چیکار کردید؟ مشکل فشارخون هم دارید؟

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
سلام شما بعد از اینکه فهمیدید قلبتون بزرگ شده چیکار کردید؟ مشکل فشارخون هم دارید؟

دکتر شیش ماه داروداد مصرف کردم و گفت وزنم روبیارم پایین...بله متاسفانه فشارخون هم دارم

مادر من هم دریچه قلبشون بزرگ شده وعرق سرد ولرز دارن ،مادر شما چه دارویی مصرف میکنن که خوب شده حالشون،ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر شیش ماه داروداد مصرف کردم و گفت وزنم روبیارم پایین...بله متاسفانه فشارخون هم دارم

سلام عزیزم 

الان حالتون خوبه ؟اون بزرگ شدن قلب عارضه ای نداشته؟

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
سلام عزیزم  الان حالتون خوبه ؟اون بزرگ شدن قلب عارضه ای نداشته؟

سلام اره خداروشکر مشکل ندارم فعلا فقط فشار خون دارم که دارومیخورم ..وزنم زیاده دکتر گفته باید کم کنم