2777
2789
سلام اره خداروشکر مشکل ندارم فعلا فقط فشار خون دارم که دارومیخورم ..وزنم زیاده دکتر گفته باید کم کنم

خداروشکر ک خوب شدین

مادر من قلبش‌بزرگ شده و کرونا گرفته .دکترا خیلی ترسوندنمون

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
خداروشکر ک خوب شدین مادر من قلبش‌بزرگ شده و کرونا گرفته .دکترا خیلی ترسوندنمون

راستش خوب نشدم زدم بیخیالی ...ریه اش درگیرشده؟الان حالش چطوره/

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش خوب نشدم زدم بیخیالی ...ریه اش درگیرشده؟الان حالش چطوره/

ریه اش ۳۰درصد درگیره

دیروز خیلی بد بود امروز بهتره خداروشکر

مرخصش کردیم ببریمش تهران

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
منم همه وجودم مادرمه که قلبشون بزرگ شده علتش رو بهم بگید میتونم بهتر نظر بدم اصلا هم نگران نباشید ...

سلام ببخشید میشه بگید مادرتون الان درچه حالن دکار به مادر من هم گفته قلبش بزرگ شده من همین الان فهمیدم استرس شدید وتپش قلب گرفتم مادرم کم خونی و فشارخون هم دکتر گفته داره 

❤️

سلام اره خداروشکر مشکل ندارم فعلا فقط فشار خون دارم که دارومیخورم ..وزنم زیاده دکتر گفته باید کم کنم

سلام عزیزم خوبی شما برای بزرگ شدن قلب چکار کردین الان حالتون خوبه منم دو ماهه متوجه شدم هر روز قلب درد دارم 

سلام عزیزم خوبی شما برای بزرگ شدن قلب چکار کردین الان حالتون خوبه منم دو ماهه متوجه شدم هر روز قلب د ...

عزیزم انشاالله بهتربشید. تحت نظر دکترم دارو میخورم بهترم الحمدلله 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
مادر من هم دریچه قلبشون بزرگ شده وعرق سرد ولرز دارن ،مادر شما چه دارویی مصرف میکنن که خوب شده حالشون ...

مادرتون خوب شدن منم مشکل دریچه دارم الان چند شبه از تپش قلب و لرز شدید و احساس سرما نتونستم بخوتبم صدتا پتو هم بندازم گرم نمیشه علائم مادرتون و درمان شونو میگین لطفا