2777
2789
بزرگ شدن قلب پدر بزرگم داشت ولی من اون موقع بچه بودم متوجه نشدم که دقیقاً چه جوری درمان شد فقط یادمه ...

واي من عاشقه آذرنيكم 😐 واي چرا اسمه عشقمو هي بايد بشنوم؟😐

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله دعا کنین دارم دیوونه میشم

من رفتم امام زاده براش یه حدیث کساء میخونم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
واي من عاشقه آذرنيكم 😐 واي چرا اسمه عشقمو هي بايد بشنوم؟😐

اون یه پزشک بود که اسمشو اینجا آوردم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خوشوقتم😍😘

والا تا جايي كه من از شهر خودمون خبر دارم فوق العاده مزخرفن دكترامون حالاتهرانو نميدونم 😂😂😂

بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️
هیچ کودومو نداشته عزیزم 

علت بزرگ شدن قلب چیه؟ 

به طور کلی نه خیلی خطرناک نبست و بیماری بدی نیست

به هر حال وقتی به سن میان سالی میرسیم یه سری بیماری هایی که تا حالا خودشونو نشون نداده بودن مشخص میشن

نگران نباشید

اگر از اکوشون عکس داشتین خیلی بهتر میشد نظر داد

اون یه پزشک بود که اسمشو اینجا آوردم 

ميدونم 😑 حدودا ٦٠و خورده اي سالشونم هست

عزیزم اصلا خطرناک نیست

فقط پیگیر علتش باشید

قلب یکی از عزیزام

چون پمپاژش ضعیف شده یود

قلبش بزرگ شد

دارو مصرف میکنه هیچ مشکلی هم نداره

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
علت بزرگ شدن قلب چیه؟  به طور کلی نه خیلی خطرناک نبست و بیماری بدی نیست به هر حال وقتی به سن ...

سن كه رسيد به پنجا ، فشار مياد به چندجا...😂😂😂

ميدونم 😑 حدودا ٦٠و خورده اي سالشونم هست

این استیکر که ارسال کردید مفهومش چیه

علت بزرگ شدن قلب چیه؟  به طور کلی نه خیلی خطرناک نبست و بیماری بدی نیست به هر حال وقتی به سن ...

الان ندارم ولی میتونم تا فردا بفرستم خدا کنه چیزی نباشه من همههههههه وجودم بابامه