f777 مدیر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 130 عنوان بزرگ شدن قلب | مشاهده متن کامل بحث + 29167 بازدید | 53 پست سلام کسی میدونه بزرگ شدن قلب خیلی خطر ناکه؟؟؟؟ باید چیکار کرد؟؟ درمان داره؟؟؟ 1397/04/04 | 18:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam4 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 1115 بزرگ شدن قلب پدر بزرگم داشت ولی من اون موقع بچه بودم متوجه نشدم که دقیقاً چه جوری درمان شد فقط یادمه ... واي من عاشقه آذرنيكم 😐 واي چرا اسمه عشقمو هي بايد بشنوم؟😐 بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 انشالله دعا کنین دارم دیوونه میشم من رفتم امام زاده براش یه حدیث کساء میخونم یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
f777 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 130 بزرگ شدن قلب پدر بزرگم داشت ولی من اون موقع بچه بودم متوجه نشدم که دقیقاً چه جوری درمان شد فقط یادمه ... وای یعنی عملو چیز میخاد
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 واي من عاشقه آذرنيكم 😐 واي چرا اسمه عشقمو هي بايد بشنوم؟😐 اون یه پزشک بود که اسمشو اینجا آوردم یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
maryam4 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 1115 خوشوقتم😍😘 والا تا جايي كه من از شهر خودمون خبر دارم فوق العاده مزخرفن دكترامون حالاتهرانو نميدونم 😂😂😂 بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️
f777 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 130 من رفتم امام زاده براش یه حدیث کساء میخونم قربونت برم مرسی عزیزم لطف میکنی
سيندخت عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 1539 هیچ کودومو نداشته عزیزم علت بزرگ شدن قلب چیه؟ به طور کلی نه خیلی خطرناک نبست و بیماری بدی نیستبه هر حال وقتی به سن میان سالی میرسیم یه سری بیماری هایی که تا حالا خودشونو نشون نداده بودن مشخص میشننگران نباشیداگر از اکوشون عکس داشتین خیلی بهتر میشد نظر داد
maryam4 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 1115 اون یه پزشک بود که اسمشو اینجا آوردم ميدونم 😑 حدودا ٦٠و خورده اي سالشونم هست بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 وای یعنی عملو چیز میخاد من اینو نگفتم یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
khati_banoo عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 3614 عزیزم اصلا خطرناک نیستفقط پیگیر علتش باشیدقلب یکی از عزیزامچون پمپاژش ضعیف شده یودقلبش بزرگ شددارو مصرف میکنه هیچ مشکلی هم نداره فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
maryam4 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 1115 علت بزرگ شدن قلب چیه؟ به طور کلی نه خیلی خطرناک نبست و بیماری بدی نیست به هر حال وقتی به سن ... سن كه رسيد به پنجا ، فشار مياد به چندجا...😂😂😂 بعضي وقتا مي فهمي هيچ عشقي بهتر از همون عشق خدايي نيست. بقيش همش لاشي بازيه. قربونت برم خداجوني كه هميشه عاشقمي. منم عاشقت ميمونم حتي اگه روي خودت رو از من برگردوني…❤️
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 ميدونم 😑 حدودا ٦٠و خورده اي سالشونم هست این استیکر که ارسال کردید مفهومش چیه یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
۱۸ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 4415 توطب اسلامی وسنتی آره از بلغمبه زیاد بخور،سیب،گلابی،آبگوشت گوشت وشیر،سرکه خمری ،عسل...سردی نخوره.... همیشه ۱۸ساله هستم
f777 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 130 علت بزرگ شدن قلب چیه؟ به طور کلی نه خیلی خطرناک نبست و بیماری بدی نیست به هر حال وقتی به سن ... الان ندارم ولی میتونم تا فردا بفرستم خدا کنه چیزی نباشه من همههههههه وجودم بابامه