2777
2789
قبلنا میرفتم ولی فایده نداشت

منم فولیکولام نهایت دو میل و سه میل بودن

دکتر برام قرص نوشت شبی دو تا خوردم یه آمپول سینال آف دور نافی نوشت زدم یه فولیکول 22 میلی متری شد بعد همون ماه باردار شدم

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

خداییریزش من آندروژنه بر شمام آندروژنیک بود؟میشه بدونم چجوری اصلاح سبک کردین و چه ورزشی انجام میدین

بخاطر مقاومت ب انسولینه دیگه ورزش مقاومتی و پیاده روی و حذف قند و مصرف اینوزیتول و پروتین وچربی سالم و کربوهیدرات پیچیده تو هروعده و تنظیم خواب کمن نتونستم خوابمو تنظیم کنم ساعت 12یا12ونیم میخوابم و 8و8ونیم بیدار میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تها امیدم همین داروهای تحریک تخمک بود پس دیگه هیچ☹️FSH با پرولاکتین و تیروئید هم خیلی مهمه اینا تو ا ...

پارسال ازمایش دادم اوکی بودن فقط نسبت ال اچ ب اف اس اچ 1.64بود ک نشونه ی پلی کیستیکه

منم فولیکولام نهایت دو میل و سه میل بودن دکتر برام قرص نوشت شبی دو تا خوردم یه آمپول سینال آف دور نا ...

خداروشکر خوشحال شدم برات عزیزم

مشکل شمام تنبلی تخمدان بود؟ توی چن سالگی باردار شدین بعد چن ماه اقدام و تلاش موفق شدین؟

بخاطر مقاومت ب انسولینه دیگه ورزش مقاومتی و پیاده روی و حذف قند و مصرف اینوزیتول و پروتین وچربی سالم ...

اها ممنونم عزیزم منم خوابم تنظیم کرده بودم دوباره بهم ریخته

و تغذیه امم نمیتونم با برنامه پیش ببرم

ولی همش حس میکنم وضعیتتون بر بارداری جهت مثبت داره بازم برین دکتر تحت نظر دکتر اقدام کنید انشاءالله جواب میگیرید

خداروشکر خوشحال شدم برات عزیزممشکل شمام تنبلی تخمدان بود؟ توی چن سالگی باردار شدین بعد چن ماه اقدام ...

مرسی گلم ما دو سال اقدام داشتیم من تنبلی داشتم شوهرم واریکوسل بعد اینکه شوهرم عمل کرد یعنی سه ماه بعدش دکتر برام این داروهارو نوشت قبلشم میگفتم بنویس ولی میگفت تا شوهرت عمل نکرده لازم نیست فقط ویتامین و این چیزا مینوشت

یه دوره که مصرف کردم حتی آمپول آزادسازی هم نزدم همون روزی که سونو فولیکول دادم اقدام داشتیم و باردار شدم تو 20 سالگی الآنم بغلمه🫠

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

بخاطر مقاومت ب انسولینه دیگه ورزش مقاومتی و پیاده روی و حذف قند و مصرف اینوزیتول و پروتین وچربی سالم ...

خواهشا جواب بدین من کیست داشتم به خاطر کیستم رفتم سرخوداینوریتول گرفتم خوردواین کیست منوبرده شما اینوزیتول برای چی مصرف میکنین آخه این قرص هم برای من هم کیست دکتربرات نوشته

اره میدونم ولی اخه من ریزش مو هم دارمسال دیگه که ازدواج کنم بخوام اقدام کنم باید ۶ ماه قبلش قرصامو ق ...

اوه عزیزم هنوز نرفتی سر زندگی انقد استرس داری

بیخیال

خیلیا با تنبلی و کیست راحت بچه دار میشن ببخشید ولی مرد مهم تره

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

جاریم باتنبلی شدید بارداره الان قرصای بدردبخوریم نمیخورددکترخوبیم نمیرفت پس ایناهمش الکیه خاهربدن باهمدیگه فرقشه کلا

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

خواهشا جواب بدین من کیست داشتم به خاطر کیستم رفتم سرخوداینوریتول گرفتم خوردواین کیست منوبرده شما این ...

برای تنبلی تخمدان عزیزم باعث بهبود حساسیت ب انسولین میشه

جاریم باتنبلی شدید بارداره الان قرصای بدردبخوریم نمیخورددکترخوبیم نمیرفت پس ایناهمش الکیه خاهربدن با ...

من از 22سالگی دیگه جلوگیری نداشتم تا الان ک 28سالمع دیگه

توگفتی نامزدی؟

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔