خداییریزش من آندروژنه بر شمام آندروژنیک بود؟میشه بدونم چجوری اصلاح سبک کردین و چه ورزشی انجام میدین
بخاطر مقاومت ب انسولینه دیگه ورزش مقاومتی و پیاده روی و حذف قند و مصرف اینوزیتول و پروتین وچربی سالم و کربوهیدرات پیچیده تو هروعده و تنظیم خواب کمن نتونستم خوابمو تنظیم کنم ساعت 12یا12ونیم میخوابم و 8و8ونیم بیدار میشم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خداروشکر خوشحال شدم برات عزیزممشکل شمام تنبلی تخمدان بود؟ توی چن سالگی باردار شدین بعد چن ماه اقدام ...
مرسی گلم ما دو سال اقدام داشتیم من تنبلی داشتم شوهرم واریکوسل بعد اینکه شوهرم عمل کرد یعنی سه ماه بعدش دکتر برام این داروهارو نوشت قبلشم میگفتم بنویس ولی میگفت تا شوهرت عمل نکرده لازم نیست فقط ویتامین و این چیزا مینوشت
یه دوره که مصرف کردم حتی آمپول آزادسازی هم نزدم همون روزی که سونو فولیکول دادم اقدام داشتیم و باردار شدم تو 20 سالگی الآنم بغلمه🫠
خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم
بخاطر مقاومت ب انسولینه دیگه ورزش مقاومتی و پیاده روی و حذف قند و مصرف اینوزیتول و پروتین وچربی سالم ...
خواهشا جواب بدین من کیست داشتم به خاطر کیستم رفتم سرخوداینوریتول گرفتم خوردواین کیست منوبرده شما اینوزیتول برای چی مصرف میکنین آخه این قرص هم برای من هم کیست دکتربرات نوشته
بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔
بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔