2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم مثل شمامبااین تفاوت که تخمک بالغ هم زیاد دارم آمپول آزادسازی هم زدم فایده نکرد

ینی چی

ینی بارداری ممکن نیست؟ یا امید هست؟

منم تنبلی دارم و هنوز نامزدم و همش غصه اینده رو میخورم

منم مثل شمامبااین تفاوت که تخمک بالغ هم زیاد دارم آمپول آزادسازی هم زدم فایده نکرد

من این ماه تخمک زیادی نداشتم ازاد سازی زدم نمیدونم با اینکه تخمک کم داشتم چرا ازاد سازی زدن معلومه که این ماه بارداری در کار نیست

🥀🖤🖤🖤

قبلنا میرفتم ولی فایده نداشت

اگه تهران هستید دکتر مهرنوش امیری رو خیلی تعریف میکنن دوست من ذخیره تخمدانش پایینه پیش اون میرع

منم تنبلی تخمدام دارم قراره برم پیشش چون نامزدم و خیلی نگران بارداری هستم بر آینده

درحال حاضر ولی پیش دکتر غدد میرم ۲ سالو نیم اسپیرونولاکتون ۱۰۰ با سیپروترون کامپاند میخورم من ریزش مو و جوش هم داشتم

بنظرم درکنار اصلاح سبک حتما برید دکتر بنظرم فقط با اصلاح سبک ب راحتی نتیجه نمیگیرید من ک خیلی نگرانم

غصه بخوری بدتر میشه ها چون استرس خیلی تاثیر داره

اره میدونم ولی اخه من ریزش مو هم دارم

سال دیگه که ازدواج کنم بخوام اقدام کنم باید ۶ ماه قبلش قرصامو قطع کنم و بعد درمان و پیگیری هارو شروع کنم برهمون هم باید موهامو از دست بدم هم ببینم آیا بچه دار میشم یا نع و ایا زود باردار میشم یا یکم زمان میبرع

واقعا تنبلی تخمدان کل زندگی رو از چشم من انداخته امیدوارم هرکی این مشکل داره زودتر بچه دار بشه مام همینطور

ولی حتما دکتر برید حس میکنم قطعا نتیجه میگیرین