2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

507 بازدید | 57 پست

خانوما همسرم میخواد بخاطر شغلش چند تا نمایشگاه شرکت کنه . امشب دیدم که تو یه گروهی واسه نمایشگاه ها گفته فروشنده خانوم میخوام 

ازش پرسیدم چرا نوشتی ؟ گفت خودم شهر دیگه هستم . یکی از دوستامم یه شهر دیگه . نمیرسم این شهر رو برم . گفتم میدونی که من دوست ندارم فروشنده زن بگیری به بهونه کار همش زنگ بزنه . گفت خب زنگ بزنه مگه قراره حرفی غیر از کار بزنیم . گفت چه خوشت بیاد چه بدت بیاد میگیرم . گفت منو از زندگی انداختی . گفتم پس نظر منم هیچ ؟ گفت ولمون کن بابا برو بخواب . منم گفتم باشه 

به نظرتون حق با کیه . خانوما خودتون وضعیت بعضی فروشنده ها رو میدونید . من به شوهرم شک ندارم ولی دوست ندارم یه دختری که وضعش خوب نیست با شوهرم همکلام بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با توئه..منم همیشه ب شوهرم میگم بهت اعتماد دارم ولی حیف ک دوره زمونه بدجوری خراب شده بلاخره خواه ناخواه آدم حساس میشه..همینجوری ادامه بده جا نزنیا.

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
چی بگیم آخه وقتی حرف تو قبول نمی‌کنه میری الکی دعوا بدتر میشه

ته دلش من راضی نباشم تا جایی که امکان داره اون کارو انجام نمیده ولی امشب گفت چه بخوای چه نخوای فروشنده میگیرم