2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 57 پست
خوب منو شوهرمم این روزا سر همین اخلاق تندش با هم دعوامون میشه ولی باید سعی کنیم درکشون کنیم خودت ر ...

میدونم رفتارم خیلی اذیتش میکنه ولی به قول شما ادم باید حواسش به زندگیش باشه یه وقتایی خط قرمز هاشو به شوهرش یاداوری کنه . بعضی ها میگن اینجوری بدتر حساس میشه ولی من میگم وقتی ببینه من بی خیالم فکر میکنه واسم مهم نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم ناراحت برخورد شوهرت نباش منم شوهرم خیلی اوقات خیلی تند میشه ولی هی میاد میگه تو روخدا ...

اره دیگه چاره ای نداریم . ولی خب ما زن ها کی قراره درک بشیم خدا میدونه . نگرانی هامون درک بشه . که همیشه هر حرفی که میزنیم از شک و بی اعتمادی نیست 

میدونم رفتارم خیلی اذیتش میکنه ولی به قول شما ادم باید حواسش به زندگیش باشه یه وقتایی خط قرمز هاشو ب ...

نه فکر مردها که مثل خانم ها نیست

اونا هم دلشون میخواد خانم اش حواسش بهش باشه

ولی قطعا مثل ما فکر نمیکنن

دلشون بیشتر میخواد بهشون اعتماد کنی و قبولشون داشته باشی

میتونستی خیلی خوش زبون به شوهرت بگی.عزیزم حالا که کارت گیره و عجله ای هست خیلی خوب شد این خانم فروشنده رو پیدا کردی ولی حواست باشه دفعه های دیگه فروشنده خانم نبری 

نه که من بهت اعتماد نداشته باشم ولی اونطوری جفتمون ارامش داریم 

اره دیگه چاره ای نداریم . ولی خب ما زن ها کی قراره درک بشیم خدا میدونه . نگرانی هامون درک بشه . که ه ...

من خیلی اوقات که عمیق به رفتارام فکر میکنم میبینم خیلی اوقات خودم نتونستم خواسته ام رو درست بیان کنم و شوهرمم نفهمیده عمرا و من باز ناراحت ناراحت تر شدم ازش که درکم نمیکنه

ولی شو۶رم همیشه خیلی واضح همه چی رو بهم میگه

نه فکر مردها که مثل خانم ها نیست اونا هم دلشون میخواد خانم اش حواسش بهش باشه ولی قطعا مثل ما فکر ن ...

اره راست میگی . میشه با حرف خوش مار رو از لونش کشید بیرون 

ولی بخدا اصلا نه کارش گیره نه عجله ای . دو تا نمایشگاه گرفته خودش و دوستش .

منم میخواستم با زبون خوش پیش برم ولی پرید بهم که تو باعث بدبختی من میشی و از این حرفا 

من خیلی اوقات که عمیق به رفتارام فکر میکنم میبینم خیلی اوقات خودم نتونستم خواسته ام رو درست بیان کنم ...

چند وقت پیش یه نمایشگاه شرکت کرد چقدر بهش گفتم نرو اخر و میلیون ضرر کرد اومد . اخه میدونین چیه . کارش جوریه که میشه فروشنده اقا هم بگیره . میدونم فقط میخواد لج منو در بیاره 

اره راست میگی . میشه با حرف خوش مار رو از لونش کشید بیرون  ولی بخدا اصلا نه کارش گیره نه عجله ...

حالا بازم خودت با خودت فکر کن 

به قول قدیمی ها راه شوهرت رو خودت میدونی

سعی کن با زبون خوش حرفت رو بزنی باهاش

منم الان کار شوهرم داره جوری میشه که توی محل کارشون دخترهای زیادی میان و میرن و منم سعی مسکنم خیلی به این موضوع فکر نکنم و بیشتر به خودم برسم و دورا دور مثل شیر حواسم باشه😉ولی بازم نمی تونم انکار کنم که نگران نیستم

حالا بازم خودت با خودت فکر کن  به قول قدیمی ها راه شوهرت رو خودت میدونی سعی کن با زبون خوش حر ...

وای خیلی سخته . شوهر منم بیشتر با خانوما سر و کار داره . خداییش هم بعضی هاشون خیلی خوبن . ولی امان از بعضی ها . علنن به شوهرم پیشنهاد میدادن 

وای خیلی سخته . شوهر منم بیشتر با خانوما سر و کار داره . خداییش هم بعضی هاشون خیلی خوبن . ولی امان ا ...

اره واقعا خیلی من حرص میخورم

ببین این حس طبیعیه

نشون دهتده علاقه است

به نظرم نمیشه انکارش کرد

و نباید به این حس بال و پر بدی

ولی اگر بخوای همش تو این فکر باشی و حرص بخوری هیچی از زندگی نمیفهمی

من تازه شوهرم اون اوایل که بلد نبودم نباید بگم فهمید چقدر رو این موضوع حساسم

و همیشه توی این زمینه دست میدازه منو و شوخی میکنه

منم هیچی نمیگم و برعکس یه چیزی میگم که لج اش بگیره و پشیمون بشه از حرفش

گاهی اوقات هم بهش یه حرفهایی میزنم که حواسش باشه اگر دست از پا خطا کنه دیگه تو روش نگاه نمیکنم

اون دفعه بهش گفتم به نظر من مرد اگر مرد باشه و با اصالت و خانواده دار باشه بین هزار تا زن لخت هم باشه دست از پا خطا نمیکنه (حالت نظرم اصلن این نبودا ولی چون میدونستم شوهرم روی اصالت و خانواده دار بودنش حساسه گفتم بگم اینطور).

شما هم با توجه به شخصیت شوهرت یه جوری بهش بگو حتی شده مستقیم بگی ولی نه اینکه مداوم یه بار بگی و اتمام حجت کنی باهاش