2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 57 پست

بعضی از آقایون کلا منتظر فرصت هستن و باید بگیم فرصت طلب و خیلی دلشون از این غلط کاریا میخواد و براشون جذاب با یه دختر در ارتباط باشن و لذت میبرن به اینکه پس باشن 😳😐😐

البته منظورم به بعضی از آقایون هستا خانوم های خوشبخت منو زیر کفش قرمز پاشنه بلندتون له نکنید😒

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم جای شما بودم

اصلن نگفتم مرد باشه یا خانم به شوهرم

ولی وقتی دیدم مرد پیدا نکرده 

حرفی نزدم که خانم نیار

چون باللخره توی این اوضاع اقتصادی دیگه این حرفها میشه بهونه بیجا

بعد به نظر من اصلن اینکه بیان کنی با شوهرت خانم نباشه خوب نیست واسه خودتون

من جايدشما بودم خودمو آروم ميكردم و چيزي نميگفتم اول اينكه اينطوري خودتو ضايع كردي و اونو حساس دوم اينكه شايد اين حرفها باعث بشه از اين ببعد مخفي كاري كنه و دروغ بگه اما خب قطعا تاثيري در انتخاب فروشنده خانم نخواهد داشت، اين رو هم در نظر بگير دلايل قلنع كننده اي هست براي انتخاب فروشنده خانم، سعي كن بپذيري كه همسرت توي اجتماعه و اين مسئله اين مدل روابط رو ميطلبه آروم باش و به خدا توكل كن

من خودم جای شما بودم اصلن نگفتم مرد باشه یا خانم به شوهرم ولی وقتی دیدم مرد پیدا نکرده  حرفی ...

اخه بخدا یه چیز هایی دیدم تو محل کارمون که مخم سوت کشیده . خودم که زنم دیدم نسبت به زن ها بد شده

اینقدر کلافه شدم رفتم تو اتاق گریه کردم 

ببين حق داري ، زمونه خرابه ولي با اين رفتار فقط لجبازي ميشه بينتون توي اون يكي تاپيكتم گفتم ي جوري رفتار كن انقدر سر اين موضوع شوهرت باهات صميمي و دوست باشه بباد بهت بگه كيا واسه استخدام اومدن از هر كي خوشت نيومد ي عيبي بزار ي جوري قانعش كن، نمايشگاه چي هست؟ بعضي جاها فروشنده خانم واقعا لازمه البته متاسفانه ولي فروشو يهو ده برابر ميكنه 

من جايدشما بودم خودمو آروم ميكردم و چيزي نميگفتم اول اينكه اينطوري خودتو ضايع كردي و اونو حساس دوم ا ...

نمیدونم . شاید نمیگفتم بهتر بود . ولی باور کن نتونستم نگم . درسته تو اجتماعه . ولی وقتی خودش منو محدود کرده منم باید یه چیزایی رو یاداوری کنم بهش 

ببين حق داري ، زمونه خرابه ولي با اين رفتار فقط لجبازي ميشه بينتون توي اون يكي تاپيكتم گفتم ي جوري ر ...

بخدا اولش خیلی خوب حرف زدم . گفتم مگه قرار نبود خودت بری ؟ خندید گفت تبلیغ رو دیدی؟ گفتم اره . گفتم میدونی که من دوست ندارم . یهو قاطی کرد 

ببين حق داري ، زمونه خرابه ولي با اين رفتار فقط لجبازي ميشه بينتون توي اون يكي تاپيكتم گفتم ي جوري ر ...

اصلا این اخلاق رو نداره که بگه فلانی اومده با این مشخصات . خودش کار خودشو میکنه . نمایشگاه صتایع دستی هست 

بخدا اولش خیلی خوب حرف زدم . گفتم مگه قرار نبود خودت بری ؟ خندید گفت تبلیغ رو دیدی؟ گفتم اره . گفتم ...

قاطي ميكنن ديگه مردارو هنوز نشناختي؟ غصه چيزي كه نه به داره نه به بار نخور، خودتو جا كن و جوري جا بنداز حتي به كارمنداش دستورم بدي يكم سياست به خرج بده احساساتتو بروز نده از هيچ ي چيزي ميسازي وگرنه