2777
2789
عنوان

چکار کنم ؟

309 بازدید | 37 پست

خانما زن داداشم داره جدا میشه خودشم اومده محضر تعهد داده که اصلا کاری با بچه هاش نداره و نمیخواد ببینتشون چون داداشم مخالف طلاق بود و میگفت بچه هام قرار باشه هی بین من و مادرشون جا به جا بشن اذیت میشن طلاق نمیدم زن داداشم گفت بچه ها رو نمیخوام و اصلا اسمشونم نمیارم . جدیدا هم جریان خیانت زن داداشم لو رفته . با همه این تفاسیر زن داداشم زنگ زده به خالم که میخواد بچه ها رو پنهون از داداشم ببینه 😐 . از نظر روانشناسی زنگ زدم همکارم صلاح ندید چکار کنم ؟ عصبی شدم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هیچ مادری

همچین تعهدی نمی تونه بده حقیقتا

ب فکر راه حل باشید  ب نظرم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

آخه مادره هرچی باشه😢

خودتم ک مادری...چی بگم والا نمیدونم😥

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
ببرین ببینه. مادر خیانت کارم باشه بازم مادره

منم دلم میگه مادره گناه داره ولی روانشناسشون گفت چون در لحظه هایی که مادرشون با اون اقاذقرار میذاشتن بچه ها حضور داشتن رفت و امد با مادرشون باعث دوام اون خاطرات میشه نمیدونم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
آخه مادره هرچی باشه😢 خودتم ک مادری...چی بگم والا نمیدونم😥

منم دردم همینه منم مادرم ولی درکش نمیکنم

وا بچشه میفهمی . فعلا ک شهر هرت هست

میترسم بچه رو ببرم با اون مرده بیاد برادرمم بفهمه دیگه به منم اعتماد نمیکنه

خب نذارین عزیزم مگه شهر هرته پنهونی ببینه اهمیت نده 

همه همینو میگن که محل نذاریم