2777
2789
عنوان

چکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 37 پست
نه راضی نمیشه خیانت جنسی کرده زنش محاله راضی شه

اوه😔

ب برادرتون حق میدم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
حق داری دلسوزیم داره ولی اخه ...حالا من دقیق در جریان نیستم ولی فک کنم دوست داره جسارت و شجاعت داشته ...

اره خب منم بهش حق میدادم خب با یکی دیگه زندگی کنه ولی چون هنوز زن برادرمه و سه ساله حدودا با اون اقاست و بچه ها رو هم همراش قرار میبرده دیگه همه میگن صلاح نیست

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه😔 ب برادرتون حق میدم 

همه همینو میگن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
زن پسر خاله منم با سه تا بچه با یازده تا مرد رابطه داشت پسرخالم راضی نمیشه بیارتش . سخته خیلی . خدا ...

بنظرم حق داره نتونه قبولش کنه

اگه بچه ها تمایل ندارن، نبینن همو بهتره. حتماً به پدرشون بگید. اگه قرار به ملاقات هم باشه درستش اینه ...

نه تمایلی نشون نمیدن اسمشم نمیبرن

اره اینم حرفیه ... برای بچه ها بداموزی داره

دقیقا بحث روانشناسم همینه

انشالله خدا خودش درست کنه. 

انشالله ⁦❤️⁩