2777
2789
عنوان

چکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 37 پست
منم دلم میگه مادره گناه داره ولی روانشناسشون گفت چون در لحظه هایی که مادرشون با اون اقاذقرار میذاشتن ...

غلط کرد . بچه اسیب میبینه . هیچکس نمیتونه جای مادر رد پر کنه. روانشناسا داغونن

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
نمیدونم .بچه ها بدون مادرشون تحمل میارن؟چه سنی هستن

الان که نزدیک سه ماهه مادرشون ولشون کرده رفته حرفی نزدن فقطبزرگه گریه میکرد فکر میکردم دلتنگ مادرشه بعدا گفت میترسه مامانش باز بیاد کتکش بزنه . ۷ و ۹ ساله هستن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم بچه رو ببرم با اون مرده بیاد برادرمم بفهمه دیگه به منم اعتماد نمیکنه

مگه با مرده ازدواج کرده؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

غلط کرد . بچه اسیب میبینه . هیچکس نمیتونه جای مادر رد پر کنه. روانشناسا داغونن

مادری که سه ماهه رفته و قبل از رفتنش رو تن بچه پر از جای کتک بود چی بگم والا کاش ادم میشد برمیگشت سر زندگیش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
مگه با مرده ازدواج کرده؟

نه هنوز که حکم طلاق صادر نشده متاسفانه نزدیک سه ساله باهمن

عزیزم شما ک در مورد زنداداشش نمیدونی الان بخواد بحثو باز کنه داستانیه برای خودش 

شما در جریان همه چی هستی همین حرف شما منطقی تره باز من رگ دلسوزیم داره گل میکنه

ب داداشت حتما بگو پنهونی نبر اگه میخای ببری

بگم که نمیذاره بچه رو ببره پیش دوست پسر مادرش اصلا نمیبرم

هیچ مادری همچین تعهدی نمی تونه بده حقیقتا ب فکر راه حل باشید  ب نظرم

وکیل گفت احتمالا پشیمونه میخواد برگرده میخواد به بچه ها بگه بی قراری کنن تا داداشم مجبور بشه برش گردونه با همه گند زدناش

شما در جریان همه چی هستی همین حرف شما منطقی تره باز من رگ دلسوزیم داره گل میکنه

حق داری دلسوزیم داره ولی اخه ...حالا من دقیق در جریان نیستم ولی فک کنم دوست داره جسارت و شجاعت داشته باشه شوهرشو تغییر بده ولی بچش رو نه ...شاید فک میکنه حق این رو داره ک زندگیشوباکسی ک دوس داره رقم بزنه ولی بچه هاشم سرجاش باشه تغییری نکنه

اگه میتونی داضیش کن‌ .شاید بچه هارو ببینه دلش رحم بیاد . این زنا چی میخان از زندگی 

نه راضی نمیشه خیانت جنسی کرده زنش محاله راضی شه

نه راضی نمیشه خیانت جنسی کرده زنش محاله راضی شه

زن پسر خاله منم با سه تا بچه با یازده تا مرد رابطه داشت پسرخالم راضی نمیشه بیارتش . سخته خیلی . خدا عاقبت مارو خیر کنه

برا ارامشم یه صلوات میفرستی