2777
2789
عنوان

مزاحمم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 86 پست
عزمزمه لاف زده نترس .فکر کرده شما ترسیدی میخواهد تیغ بزنه وقتی خون سرد باشی جواب ندی میفهمه خبری نیس ...

دقیقا درست میگی خودم متوجه شدم ولی گفتم شاید رو حساب خرجی که قدیم کرده از سر سوزش بخواد کاری کنه خیلی داره آتیش میگیره پارسال زمستون هم بلاک بود همینجوری زنگ و پیام میدادولی من بلاکش کرده بودم جوابشو اصلا ندادم تا امروز بعد پیامم دیگ جواب نداده

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋
دقیقا درست میگی خودم متوجه شدم ولی گفتم شاید رو حساب خرجی که قدیم کرده از سر سوزش بخواد کاری کنه خیل ...

آفرین گلمحالا اون موقع بچه بودی الان خانم شدی .همسر داری تعهد داری .باید پاکش کنی وزاری حتی یه لحظه به فکرت بیاد .ازهمه جا ریست اش کن خودش میره عو ضی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااا اون موقع ب میل خودش داده الان پس میخاد چیه دیگ

همینو بگو انگار چاقو گذاشته بودم خرخرش😐

تا الان داره میسوزه چون خرج کرده رابطه جنسی نزاشتم باهاش

آفرین گلمحالا اون موقع بچه بودی الان خانم شدی .همسر داری تعهد داری .باید پاکش کنی وزاری حتی یه لحظه ...

اره واقعا خدا لعنتشون کنه من شروع کردم به نماز خوندن این از کجا یهو بعد یه سال پیداش شد ولی بی محلی فقط جوابه

من نه باهاش پیام بازی کرده بودم نه چتی بوده نه میدونستم متاهل بوده بعدشم خودش بود دیشب اول زنگ زده د ...

شایدم زنش بوده . چتی پیامی چیزی از قبل تو گوشی شوهرش دیده خواسته پیگیر بشه . خودتم بودی اینکارو میکردی

امیدوارم یکی با شوهر خودتم دوست بشه همین استدلال رو بخرج بدی !

خفه شو بابا احمق، شوهر من بخواد از این هول بازیا دربیاره خودم شوتش میکنم از زندگیم دهنشم می گ ام😂😂

شایدم زنش بوده . چتی پیامی چیزی از قبل تو گوشی شوهرش دیده خواسته پیگیر بشه . خودتم بودی اینکارو میکر ...

احمق میگم زنش نبوده من اصلا پارسال کلا بهش نه پیامی دادم نه چتی بکن تو مغزت البته اگه داری

اصلا جواب دادنت بهش عاقلانه نبوده راستش

الآنم بگو پدرم و همسرم در جریان هستن

خانمت میدونن به زن شوهر دار پیام میدی؟ قانونی شکایت میکنم اگر تکرار شه.

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی یا حس کنم اصلا به حرفت فکر نمیکنی جوابتو نمیدم 👋

تازه برداشتی زنگم زدی؟ آدم به مزاحم زنگ میزنه؟

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی یا حس کنم اصلا به حرفت فکر نمیکنی جوابتو نمیدم 👋