2777
2789
عنوان

مزاحمم شده

537 بازدید | 53 پست

یه پسره پارسال تابستون قبل اینکه ازدواج کنم باهاش رفیق بودم بیرون میرفتیم واسم پول اینا میزد ولی باهاش رابطه جنسی نداشتم خیلی اصرار داشت رابطه برقرار کنه بعد فهمیدم متاهله نمیدونستم حالا الان یک ساله بعد ازدواجم بلاکش کردم دیشب زنگ زده پیام داده میدونم کجایی😐😐😐

منم صبح بهش زنگ زدم برداشت حرف نزد سریع پیام دادم رو چه حساب بمن زنگ میزنی مزاحم میشی؟؟ سریه اول و آخرت باشه زنگ زدی وگرنه قانونی اقدام میکنم.

بچه ها میترسم بنظرتون واس چی بعد یک سال زنک زده این پیام و داده؟؟ اینم بگم تا زمستون پارسالم همینجوری تو بلک لیست بود هی زنگ میزد پیام میداد من جوابشو نمیدادم

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سیمکارتتو عوض کن اگ حالا راست گفته باش و اومد در خونه اصن ب رو خودت نیار پیاماتم پاک کن

در خونه مادرم و چندساله میدونه کجاس ولی نرفته بره اونجا میره اینجا خونه خودمو مطمعنم بلد نیس من اصلا بیرون نمیرم

اگر خرج کرده پولشو میخواد عزیزم کلا خطت رو عوض کن

خرج مگ چقدر بوده فاصله ۱ یا دوسال اگ میخواس کاری کنه تا الان میکرد ن ک بزنگه پیام بده خودش متاهله

در خونه مادرم و چندساله میدونه کجاس ولی نرفته بره اونجا میره اینجا خونه خودمو مطمعنم بلد نیس من اصلا ...

خب ولش کن هرگوهی دلش میخاد بخور مهم اینه نمیتونه بیاد در خونه شما سیمکارتتو عوض کن فقط

ولکنت نیست الان فهمیده ازدواج کردی خودم پسر جنسشون میشناسم

فک نکنم فهمیده باشه ازدواج کردم تازه بفهمه اونکه بدتره مزاحم زن شوهردار شده خودشم متاهله

خرج مگ چقدر بوده فاصله ۱ یا دوسال اگ میخواس کاری کنه تا الان میکرد ن ک بزنگه پیام بده خودش متاهله

اون ببخشید اگر شرف داشت با وجود زن و زندگی نمیشوند تو رابطه

از روی شناختی که خودت گفتی این نظرو دادم گلم