2777
2789
عنوان

مزاحمم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 84 پست

بدترین اشتباه رو کردی که زنگ زدی و پیام دادی .همینو میتونه بر علیه ت استفاده کنه و به شوهرت بگه زنت یا من ارتباط داشته .باید سیمکارتتو عوض میکردی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون ببخشید اگر شرف داشت با وجود زن و زندگی نمیشوند تو رابطهاز روی شناختی که خودت گفتی این نظرو دادم ...

بعد که اون پیام و بهش دادم جوابمو نداد یعنی ترسید یا چی؟

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋
بدترین اشتباه رو کردی که زنگ زدی و پیام دادی .همینو میتونه بر علیه ت استفاده کنه و به شوهرت بگه زنت ...

من بهش پیام دادم رو چه حساب مزاحم شدی و اگ بار دیگ مزاحم شی قانونی اقدام میکنم محتوای پیامم این بود که دیگ حد شو بدونه شوهرم منو میشناسه اخلاقتو و با مزاحم چجوری حرف میزنم

هر اکانتی که با این شماره داری حذف کن بعدش شمارتو عوض کندر مورد آدرس خونت هم شاید دروغ گفته باشه

اصلا در خونه مادرمو بلده ولی تا الان جرات نکرده یه بارم بره فقط داره میسوزه که خرجم کرده بود و باهاش رابطه نزاشتم

اصلا در خونه مادرمو بلده ولی تا الان جرات نکرده یه بارم بره فقط داره میسوزه که خرجم کرده بود و باهاش ...

شمارتو عوض کن راه ارتباطی کلا قطع میشه

خونه مادرت هم به چه دردش میخوره ارامشتو حفظ کن عزیزم به خدا توکل کن

هر اکانتی که با این شماره داری حذف کن بعدش شمارتو عوض کندر مورد آدرس خونت هم شاید دروغ گفته باشه

یعنی بلاکشم کردم باز خطمو عوض کنم؟

مگه مدرک داره؟مگه چقدر خرج کرده؟

مدرک که خب با گوشیش واسم هردفعه ۱ یا ۲ تومنی کارت ب کارت میکرد سر جمع نمیدونم چقدر زده ولی خیلی ازش گذشته

اره اینجوری بهترهشوهرت که شکاک و اینا نیست؟مثلا اگه بخوای خطتتو عوض کنی سوال پیچت میکنه؟

شکاک ک هس ولی بمن اعتماد داره بخوام خط مو عوض کنم چیزی نمیگه