2777
2789
عنوان

مزاحمم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 86 پست
جواب چی؟؟ اون اصلا هر پیامی که دادم جواب نداده جریان اینه من امروز بلک لیستم و ک دیدم دیشب یه بار زن ...

میگفتی خب بدون به درک مثلا میخوای چه غلطی کنی نکبت

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️نکبت درخواست نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من منظورم اونیه که گفته به چه حقی مزاحم این شماره میشید

اخرش نوشتم به چ حقی به این شماره مزاحم میشی یعنی انگار من تو رو نمیشناسم و اون تبر و میزنه گوشی خطم دست خانوادم یا یکی دیگست

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋
میگفتی خب بدون به درک مثلا میخوای چه غلطی کنی نکبت

همونو بگو من میدونم این رو حساب پولایی که پارسال پیارسال خرج کرده نزاشتم ازم سواستفاده جنسی کنه داره آتیش میگیره باورت میشه الان یک ساله بلاکش کردم هر از چندماهی زنگ میزنه اما آخرین زنگ و پیامش زمستون پارسال تو بلک لیس بودم بعد الان یهو باز پیداش شد بیشرف

اخرش نوشتم به چ حقی به این شماره مزاحم میشی یعنی انگار من تو رو نمیشناسم و اون تبر و میزنه گوشی خطم ...

آها خوب کاری کردی

همونو بگو من میدونم این رو حساب پولایی که پارسال پیارسال خرج کرده نزاشتم ازم سواستفاده جنسی کنه داره ...

آفرین بهت که نزاشتی ازت سو استفاده کنه و بهت دست بزنه

فقط ازت عکسی فیلمی چیزی که نداره؟

آفرین بهت که نزاشتی ازت سو استفاده کنه و بهت دست بزنه فقط ازت عکسی فیلمی چیزی که نداره؟

نه اصلا هیچی نداره

آها خوب کاری کردی

بنظرت اگ جواب نده ریده ب خودش نه؟

اینجوری پیام دادم که شک کنه تبر بزنه خط دست یکی دیگست هرچی باشه یه سال گذشته

احمق میگم زنش نبوده من اصلا پارسال کلا بهش نه پیامی دادم نه چتی بکن تو مغزت البته اگه داری

احنق تویی با جد و آبادت زنیکه . میری با مرد متاهل الانم عواقبشو بجون بخر . چرا هار شدی پاچه منو میگیری . امیدوارم یکیم با شوهر هودت رفیق بشه بفهمی دنیا دست کیه

احنق تویی با جد و آبادت زنیکه . میری با مرد متاهل الانم عواقبشو بجون بخر . چرا هار شدی پاچه منو میگ ...

گمشو زنیکه زبون نفهم عقده ای یه لگد زدی در ک و ن خر انقدر زبون نفهمی قرار نیست به توعه پلشت دوزاری توضیح بدم امیدوارم سر خودتو زندگیت بیاد تا احمق بفهمی نباید بخودت اجازه بدی زندگی کسی و قضاوت کنی چون در حد و اندازه این حرفا نیستی ابلح زنیکه بدردنخور

احنق تویی با جد و آبادت زنیکه . میری با مرد متاهل الانم عواقبشو بجون بخر . چرا هار شدی پاچه منو میگ ...

کودن تو سگ کی باشی ک بخوای اظهار نظر کنی محض اطلاع همسر من اصالت داره که اگ نداشت تو زندگیم جایی نداشت همینجوری عقده ای هستی که موندی خونه ترشیدی کودن ک حتی سگ بهت نگاه نمیکنه فکر بدبختیهای خودت باش عقده ای دوزاری