2777
2789
عنوان

مزاحمم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 86 پست
تازه برداشتی زنگم زدی؟ آدم به مزاحم زنگ میزنه؟

یک بار زدم بعد قطع کردم خواستم برینم بهش بعد سریع پیام دادم حساب کار دستش بیاد الانم بهش نوشتم وقتی ب جرم مزاحمت به ناموس مردم ازت شکایت کردم میفهمی بعدش نوشتم ب چ حقی به این شماره مزاحم میشی یعنی تبر بزنه گوشی دست خودم نیست دست خانوادمه

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋
اصلا جواب دادنت بهش عاقلانه نبوده راستش الآنم بگو پدرم و همسرم در جریان هستنخانمت میدونن به زن شوهر ...

جوابشو ندادم که پیام دادم که محتواش همین بود و اینکه خودش بفهمه خانوادم در جریانن و گوشی دست اوناست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یک بار زدم بعد قطع کردم خواستم برینم بهش بعد سریع پیام دادم حساب کار دستش بیاد الانم بهش نوشتم وقتی ...

ببین عزیزم خوب ریز تمام تماس ها می افته پس فردا به شما نمیگه مثلا قاضی چرا به مزاحم زنگ زدی!!!؟؟ پس شما هم باهاش ارتباط داری اینو میگه دیگه

منظورم اینه که سنجیده رفتار کن اصلا به پدر مادرت بگو حتی اگر لازمه شوهرت

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی یا حس کنم اصلا به حرفت فکر نمیکنی جوابتو نمیدم 👋

جوابشو ندادم که پیام دادم که محتواش همین بود و اینکه خودش بفهمه خانوادم در جریانن و گوشی دست اوناست

منظورم تماس گرفتن بود در جواب پیامش

با همه اوکیم و ریپلای هارو میخونم در صورتی که دور از ادب باشی یا پافشاری برای مطلب غیر علمی داشته باشی یا حس کنم اصلا به حرفت فکر نمیکنی جوابتو نمیدم 👋

هیچ غلطی نمیتونه بکنه اگه تهدید کرد بگو یه بار دیگه زر مفت بزنی به زنت میگم تازه یه چیزایی هم تو حرفام اضافه میکنم دیگه اونموقع هیچکس نمیتونه از دست زنت نجاتت بده

خانوم دکتر آینده میتونید دکتر صدام کنید🩷👩🏻⚕️نکبت درخواست نده

ببین عزیزم خوب ریز تمام تماس ها می افته پس فردا به شما نمیگه مثلا قاضی چرا به مزاحم زنگ زدی!!!؟؟ پس ...

ریز تماس ها هم گرفته بشه من فقط یک بار زدم بلافاصله قطع کردم که ببینم شماره کیه که اصلا تماس گرفته بدون هیچ صحبتی اینکه از نظر قانونی

دوما به شوهرم چی بگم بگم قبل تو با فلانی بودم خرجم کرده نتونسته باهام رابطه جنسی بزاره الان از سر سوزش مزاحمم شده من این پیام و نوشتم که بترسه اگه جواب نده قطعا ریده به خودش

هیچ غلطی نمیتونه بکنه اگه تهدید کرد بگو یه بار دیگه زر مفت بزنی به زنت میگم تازه یه چیزایی هم تو حرف ...

دقیقا ، پیام آخرم خوب بود بهش؟؟

و اینکه حتما به شوهرت بگو تا اگه بعدا این نکبت جلو راهتون سبز شد شوهرت قضیه رو بدونه و زندگیت از هم نپاشه

و اینکه حتما به شوهرت بگو تا اگه بعدا این نکبت جلو راهتون سبز شد شوهرت قضیه رو بدونه و زندگیت از هم ...

چی بگم آخه دختر شوهر من حساسه اصلا نمیشه بهش گفت

نمیدونم بهش چی گفتی

اول گفتم رو چ حساب مزاحم شدی سریه اول و آخرت باشه وگرنه قانونی اقدام میکنم دیدم رو بلک لیستم پررو پررو زنگ زده

بعد یه ساعت پیام دادم وقتی به جرم مزاحمت به ناموس مردم ازت شکایت کردم میفهمی بعد نوشتم تو کی هستی به چ حقی به این شماره مزاحم شدی؟؟؟ هیچ جواب نداده

خوبه خواستم تبر بزنه گوشی دست خانوادمه

چی بگم آخه دختر شوهر من حساسه اصلا نمیشه بهش گفت

یواش یواش بهش بفهمون وقتایی که آرومه آروم آروم بهش بگو چون اگه بعدا خوش بفهمه شر میشه بعدشم این برای قبل از ازدواجت بوده و نمیدونستی طرف متاهله

اول گفتم رو چ حساب مزاحم شدی سریه اول و آخرت باشه وگرنه قانونی اقدام میکنم دیدم رو بلک لیستم پررو پر ...

خوب کاری کردی اونی که جواب داده احتمالا زنش بوده میگفتی پس خبر نداری اون شوهره نکبت بی ناموست چه غلطی کرده

خوب کاری کردی اونی که جواب داده احتمالا زنش بوده میگفتی پس خبر نداری اون شوهره نکبت بی ناموست چه غل ...

جواب چی؟؟ اون اصلا هر پیامی که دادم جواب نداده جریان اینه من امروز بلک لیستم و ک دیدم دیشب یه بار زنگ زده و بعدش پیام داده میدونم کجایی😐 رو حساب این پیامش که حالت تهدید داشت منم امروز بهش این پیامارو دادم که بشینه سرجاش اونم جوابی نداده

جواب چی؟؟ اون اصلا هر پیامی که دادم جواب نداده جریان اینه من امروز بلک لیستم و ک دیدم دیشب یه بار زن ...

من منظورم اونیه که گفته به چه حقی مزاحم این شماره میشید