2777
2789
عنوان

مزاحمم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 86 پست
من بهش پیام دادم رو چه حساب مزاحم شدی و اگ بار دیگ مزاحم شی قانونی اقدام میکنم محتوای پیامم این بود ...

اوهوم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکاک ک هس ولی بمن اعتماد داره بخوام خط مو عوض کنم چیزی نمیگه

عوض کن بگو برای نت میخوام از این خط استفاده کنم فقط

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیزم بی محلش کن دیگه به هیییییییییییییییچ عنوان نه زنگ بزن نه پام بزار بههییییییییییچ عنوان.

واای منو نترسونید من بهش پیام دادم رو چه حساب مزاحم شدی اگ یبار دیگ مزاحم شی قانونی اقدام میکنم بعد اون دیگ جواب نداد اشتباه بود پیامم؟؟

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋
خرج مگ چقدر بوده فاصله ۱ یا دوسال اگ میخواس کاری کنه تا الان میکرد ن ک بزنگه پیام بده خودش متاهله

مرده متاهل بود باهاش دوست بودی ؟ خب شاید الان زنشه داره پیگیر میشه . شاید چتی پیانی دیده . نگو بعد این ندت ! اره هستن

مرده متاهل بود باهاش دوست بودی ؟ خب شاید الان زنشه داره پیگیر میشه . شاید چتی پیانی دیده . نگو بعد ا ...

من نه باهاش پیام بازی کرده بودم نه چتی بوده نه میدونستم متاهل بوده بعدشم خودش بود دیشب اول زنگ زده دیده بلک لیسته بعد پیامو داده

واای منو نترسونید من بهش پیام دادم رو چه حساب مزاحم شدی اگ یبار دیگ مزاحم شی قانونی اقدام میکنم بعد ...

عزیزمنترس آخه اینا بی شرف هستن این پیام سر آغاز پیام های بعدی میشه به خودت میایی میبینی دوباره افتادی تو ی تله .عزیزم بی محل کنه

عزیزمنترس آخه اینا بی شرف هستن این پیام سر آغاز پیام های بعدی میشه به خودت میایی میبینی دوباره افتاد ...

بله درسته بی محلی هم کردم تا الان که یک ساله ولی دیدم بعد یک سال پرو پرو باز زنگیده پیام داده میدونم کجایی حالت تهدید داشت پیامش منم گفتم بشونمش سرجاش من ترسی ازش ندارم

توچقدر ترسویی هیچ نترس خط عوض کن تمام

خب متاهلم نمیخوام شر شه برام سر یه آدم بی ارزشی که یک ساله بلاکش کردم الان ورداشته پررو پررو زنگ زده پیام داده منم بهش اونجوری نوشتم ک بفهمه با کی طرفه

بله درسته بی محلی هم کردم تا الان که یک ساله ولی دیدم بعد یک سال پرو پرو باز زنگیده پیام داده میدونم ...

عزمزمه لاف زده نترس .فکر کرده شما ترسیدی میخواهد تیغ بزنه وقتی خون سرد باشی جواب ندی میفهمه خبری نیست.بعدش هم خودش ازقانون بهتر خبر داره که اگر شما آقام کنید مادرش به عزاش می شینه نترس گلم هیچ گوه ای نمیتونه بخوره زندگی عادت را بکن اصلا هم نرو ببین چه نوشته واینا کلا ریست کن .چون شوهرت مشکوک میشه با هر تغییر رفتاری

مرده متاهل بود باهاش دوست بودی ؟ خب شاید الان زنشه داره پیگیر میشه . شاید چتی پیانی دیده . نگو بعد ا ...

بعدشم چیکار میتونه بکنه خرج کرده واس یک سال یا دوسال پیش بوده رو چ حساب اصلا مرد متاهل خرج من کرده میخواس رابطه جنسی داشته باشه که نزاشتم الان داره میسوزه بره چی بگه منم که یک ساله بلاکش کردم اون الان متهمه

بعدشم چیکار میتونه بکنه خرج کرده واس یک سال یا دوسال پیش بوده رو چ حساب اصلا مرد متاهل خرج من کرده م ...

عزمزمه کشش نده .فقط بی محلی میخواد بتیغه .میخواد در گفتگو باز بشه ازت اتو بگیره جوابش را نده زندگیت را بکن وتوبه کن